Milyen telefon ajánlotok, egy tininek (első telefon), amin tud jól Internetezni és játszani? (Kb 40000 Ft)
Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 21:19
11/20 anonim válasza:
nekem zte blade van az 1. androidos telefonom és 1 nap alatt megtaláltam rajta mindent el tudtam rajta igazodni
12/20 anonim válasza:
ZTE-nek nagyon szép képe van. Lehet rajta látni mindent netezés közben. :)
14/20 anonim válasza:
ZTE-t semmiképp ne vegyél! Kérlek fogadd meg tanácsom.
Válasz: X8
15/20 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia X8 Nézd meg mennyien ajánlják! Nagyon jó teló van benne Wi-Fi és Androidra nagyon szuper játékok vannak! :) Minenképpen X8!!!
17/20 anonim válasza:
x8, a kijelző miatt sokkal jobb internetezésre és játékra, mint a galaxy mini.
18/20 anonim válasza:
tipp: mutasd meg mind a 3mat az illetőnek (zte, x8, galaxy mini) és döntsön ő, itt ugyis mindneki másra eküszik, mind a 3 telefon sokaknak bevált.
19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Tehát szerinted a 3 közül már csak elég ha az dönt,hogy melyik tetszik neki?
2011. jún. 19. 11:51
20/20 anonim válasza:
Szerintem igen. Mert ezek a telefonok olyanok amik nagyjából egy árba mozognak és mind a 3elég sok embernek bevált. Ugyan annyian esküsznek egy ZTE-re mint egy minire vagy x8-ra. Nagyjából ez az a 3 ami egy ár és sokaknak bevált. De szerintem az x8nak egy a hátránya nincs rá hivatalos android 2.2, de netezésre kiváló ez is. Mind a 3 tudja amit ebbe az árkategóriába elvárható mind a 3nak megvannak a saját előnnyei-hátrányai, de mind a 3 szerintem egy olyan készülék amit igen sokan használnak és sokan ajánják (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!