Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket választanád ezek...

Melyiket választanád ezek közül a telefonok közül és miért? Melyiket lehet a legkönnyebben Internetezésre is használni? Melyikkel a legkönnyebb írni?

Figyelt kérdés

-samsung galaxy mini [link]

-samsung wave 723 [link]

-sony ericsson xperia x8 [link]

-samsung star II. [link]

2011. jún. 16. 19:48
1 2
 11/17 anonim válasza:
0%

A 2. válaszoló vagyok, akinek Galaxy Minije van.

Tudom, hogy jót akartok, fiúk, de higyjétek el, hogy aki nem nagyon ért a mobilokhoz(mint pl. én), annak tökéletesen megfelel a Galaxy Mini is, és nem tudom, lehet hogy neked vicc kategória, de én igazán szeretem, mert könnyű használatú és gyors. Nem hiszem, hogy pl. egy 14 éves lánynak HTC és egyéb 60 ezer forinttól határ a csillagos ég árú mobilra lenne szüksége, mivel általában egy tininek a fényképezőgép, a kamera, a net,a wifi, a bluetooth és a gyors játékok kellenek a telefonban, legtöbbször azokat használják. Szóval lehet lefújjogni a Galaxy Minit, de szerintem ha egy fiatal lánynak a kezébe adnál mondjuk egy olyan mobilt, amit te ajánlottál, akkor nem tudom mennyire tudná kihasználni azt. Egyébként kérdező, én is Samsung Wawet akartam venni, e a T-Mobileban azt mondták hogy annál ezerszer többet tud a Galaxy Mini, és nem is bántam meg hogy azt vettem(megjegyzem az ára nem sokban különbözik). A Samsung star II. már jobb telefon náluk, az viszont elég drága. Én meg vagyok elégedve a Galaxy Minimmel, amire nekem kell, arra tudom használni; és szerintem ha ezek közül a mobilok közül választasz a lányodnak, akkor nagyot biztos nem tévedhetsz.

2011. jún. 16. 21:12
 12/17 anonim válasza:

Még valami: "Tehát,ezekre nem lehet jól játékokat rakni?Internetezni se valami jó velük?"

De igen, sok jó játékot lehet rá tenni és sokszor használom a netet, elég gyors rajta. (A Galaxy Minin.) Sőt, rajta van vagy 50 e-könyvem, azt is szoktam olvasni rajta, mert az eltérőtől(pl. a Wawetől) nagyobb kijelzője miatt szerintem kényelmesebb a használata, nekem könnyű rajta olvasni, nagyok a betűk, nem vakulok meg tőle. :) Az viszont hátránya, hogy nem nagyon fér bele a farmer zsebébe, mert szélesebb mobil.

2011. jún. 16. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
mi nem is mondtunk HTC-ket meg hasonló finomságokat, mi a Blade-et mondtuk ami 38 ezer ft. De véglis megértem ha egy lánynak az nem tetszik mert elég fiús
2011. jún. 16. 21:27
 14/17 bp1985 ***** válasza:
Most vhol 29900-ért láttam blade-t függetlenül. Asszem valamelyik nagyáruházba, de nem biztos.
2011. jún. 16. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja, csak a Blade-nél könnyen kifoghatsz hibás verziókat, tömegével cipelik őket vissza garanciális hibákkal.
2011. jún. 17. 00:15
 16/17 Panda Péter ***** válasza:

csakegyuser: saját tapasztalat, vagy csak beveszed a sok városi legendát, amit itt terjesztenek? mostanában nem sok szériahibás blade-ről hallani.

ki beszélt itt 60ezres HTC-kről? zte blade-ről volt szó ami előfizuval van ahol kemény 20 forint. miről is beszélünk?

egyébként igaz hogy kicsit talán fiús telefon, de tudásra a legjobb a kategóriájában.

nem a galaxy minire mondtam hogy vicc, nem akartam a lelkedbe gázolni, a kijelző felbontására mondtam hogy vicc, mert az tényleg az.

ha csak a listából kéne választani én az SE x8-at venném, de egyébként kitartok amellett hogy a blade a legjobb vétel.

2011. jún. 17. 00:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy jót akartok, fiúk, de higyjétek el, hogy aki nem nagyon ért a mobilokhoz(mint pl. én), annak tökéletesen megfelel a Galaxy Mini is, és nem tudom, lehet hogy neked vicc kategória, de én igazán szeretem, mert könnyű használatú és gyors. "

Ja, hát ha valaki nem nagyon ért a mobilokhoz, annak jó a sz@r is. Összességében nem a galaxy mini a sz@r, hanem a kijelző. 3.15 hüvelykes kijelzőre nem 240x320-as felbontás való 256000 színnel, hanem legalább az x8-on is lévő 320*480 16M színnel.

Szerintem a felsoroltak közül az x8 a legjobb, használtam már galaxy mini-t, internetezésre a nagyobb felbontás miatt sokkal jobb.

2011. jún. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!