Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az igaz hogy ha sokat mobilozo...

Az igaz hogy ha sokat mobilozol akkor tumorod lesz tőle?

Figyelt kérdés
és a számítógéptől? :O
2011. jún. 16. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem hinném,habár kitudja már mitől lesz az ember rákos,meg mitől lesz ilyen olyan tumora...:/:S
2011. jún. 16. 19:45
 2/13 anonim ***** válasza:

Ezt nem lehet sehogy sem bizonyítani.

Persze van sugárzása egy mobilnak is, de mindegyiknek egy határon belül kell lennie, ami még nem veszélyes.

De csak mobiltól szerintem nem lehet, még ha a nap 24 órájában a fejedre is van kötve, akkor sem.

Ha valaki nem használ semmilyen elektromos cuccot, akkor is lehet mindenféle tumora, régen, mondjuk 200 évvel ezelőtt is voltak tumorosok, pedig akkor még nem igazán volt minden embernek a zsebében mobil

2011. jún. 16. 19:56
 3/13 Panda Péter ***** válasza:
a rádiófrekvenciás hullámokra mondják, hogy rákkeltő hatásúak. de a telefonok és az egész mobil kommunikáció sokat fejlődött, szóval mostmár nagyon pici teljesítményszintekkel dolgoznak a telefonok. ha annyira parázol ettől használj vezetékes headsetet az nem sugároz semmit.
2011. jún. 16. 19:57
 4/13 A kérdező kommentje:
nem parázok csak kiváncsi voltam köszi a válaszokat :D am én ma kaptam egy xperia x10 mini pro-t és nagyon sokat foglalkozok vele mert igen tetszik... amúgy én úgy hallottam hogy ha pl : 20 cm-el messzebb nézed akkor elvileg nagyon kevés eséllyel lehet... de nemtudom :D jah és számítógéptől? mert erre nem válaszoltatok :D
2011. jún. 16. 20:06
 5/13 anonim válasza:
No erről még régen olvastam 1 cikket, hogy a telefon által kibocsáltott hullámok közelében az agyi aktivitás megnő ami miatt ugye többet dolgozik és ettől alakulhatott ki a RÉGI telefonoknál (nokia 3330) a tumor...
2011. jún. 16. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:

1. Ha sokat telefonálsz, akkora tumorod lesz tőle hogy ihaj.

Kb 40 órát naponta.

2. Ha nem telefonálsz, mindegy hogy 20 centi vagy 20 miliméterre van tőled.

3. A számítógépre is igaz. Ha nem telefonálsz vele, akkor is belehalhatsz ha kb 80 évig számítógépezel egyfolytában.

2011. jún. 16. 20:23
 7/13 A kérdező kommentje:
értemm köszia válaszokat akkor lekellene szoknom a gépezéstőőll :S de ha nincs feloldva a telefonom akkoris bocsájt ki hullámokat?
2011. jún. 16. 20:26
 8/13 anonim válasza:
természetesen, viszont ha repülő módban van akkor nem :)
2011. jún. 16. 20:31
 9/13 A kérdező kommentje:
és ha ki van kapcsolva?
2011. jún. 16. 20:38
 10/13 Panda Péter ***** válasza:
akkor sem.
2011. jún. 16. 20:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!