Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezek közül melyik a legjobb?

Ezek közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

HTC 7 Mozart --> 2 év h. = 65, 990 Ft

Motorola Defy --> 2 év h. = 42 741 Ft Dominósan 58, 891

Samsung Galaxy Ace --> mint a Defy

HTC Wildfire S --2 év h. = 37 991 Ft Dominósan 56, 991

Samsung Omnia 7 --> 2 év h. = 56 991

Arra lennék kíváncsi még, hogy a 2 év garanciába ugye lehet olyan havidíjas tarifa is, mint amilyen az ECO díjcsomag, aminek 1890 Ft-os a számlája.

Továbbá Melyik telefon éri meg jobban! Nekem előny az, ha szép, mutatós a háttér, v az alkalmazások helye, jó a fényképező, és gyors a kezelése, és az internetezés rajta. + Jó a zene, film lejátszója.

2011. jún. 16. 17:00
 1/8 Panda Péter ***** válasza:

defy vagy omnia 7.

döntsön a szimpátia.

2011. jún. 16. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Defy
2011. jún. 16. 17:19
 3/8 A kérdező kommentje:

A motorola defyt miért ajánlja mindenki? Én úgy tudom, hogy a motorola nem egy túl jó márka...

Az Omnia 7-be nincs valami hiba? Vlki mondta h megbánta h olyat vett -.-

Nehéz a döntés... Most egyébként egy X10 mini prom van, de azt én is megbántam h megvette...nagyon gyér.

2011. jún. 16. 17:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Sorolnátok okokat a defyvel kapcsolatban?
2011. jún. 16. 17:21
 5/8 A kérdező kommentje:
A Defyt nem szeretném!! :) ...a csavarok elrondítják XD
2011. jún. 16. 17:28
 6/8 Panda Péter ***** válasza:

ha csavarok miatt lemondasz az erős hardverről és az ütésállóságról, akkor gratulálok.

motorola az egyik legjobb összeszerelési minőségű telefonokat gyártja. a szoftveres supportja az, ami egy kicsit rossz (frissítések nem jönnek, de ha vérbeli androidos leszel, akkor úgyis főzött romot fogsz hasznlni).

mondtam, ha nem kell az andorid, vedd meg a samsungot.

2011. jún. 16. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik a motorola (nekem sem tetszik) akkor samsung galaxy ace
2011. jún. 16. 19:58
 8/8 A kérdező kommentje:
A HTC-ről mi a véleményetek? Az rossz? Vagy van annak is vlmi hibája, ami csak később jön elő...
2011. jún. 17. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!