Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia x8 vagy samsung la fleur?

Xperia x8 vagy samsung la fleur?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom,lehet,hogy könnyű lenne a választás,de a samsung jobban néz ki az xperia okosabb. Viszont szeretném megkérdezni azt is,hogy melyiken van facebook és youtube? (esetleg ingyenes vagy fizetős?)

Más telefont légyszíves ne ajánljatok,csak válaszoljátok meg,hogy melyiket választanád és miért(légyszi :D )

2011. jún. 16. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen tudja ezeket!

Haveromnak ilyen van és csak dicséri!

X8 és a ZTE-nél sokkal jobb :)

2011. jún. 16. 16:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,szerintem maradok az x8-nál,mert mindenkinek samsungja van a suliban,hasonló mint amit mutattál és nem akarok ilyen majmoló lenni. Amúgy is jobban bejön az x8,de azért nagyon szépen köszönöm.
2011. jún. 16. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:

"ZTE-nél sokkal jobb :)"

Persze, csak grafikus gyorsító nincs benne, feleannyi ram van benne, meg a kijelzője is sokkal rosszabb.

2011. jún. 16. 18:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Jó-jó nem kell összeveszni. :) Én már úgy is döntöttem az x8 mellett,mert nekem az tökéletes telefon. :D
2011. jún. 16. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!