Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia x8 vagy samsung la fleur?

Xperia x8 vagy samsung la fleur?

Figyelt kérdés

Tudom-tudom,lehet,hogy könnyű lenne a választás,de a samsung jobban néz ki az xperia okosabb. Viszont szeretném megkérdezni azt is,hogy melyiken van facebook és youtube? (esetleg ingyenes vagy fizetős?)

Más telefont légyszíves ne ajánljatok,csak válaszoljátok meg,hogy melyiket választanád és miért(légyszi :D )

2011. jún. 16. 15:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mindkettő egy retek, de az s5230 az egy borzalmas rémálom. amúgy youtube azon nincs, mert a hardvere még a naptárt se bírja el. vedd inkább az x8-at az használhatóbb
2011. jún. 16. 15:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Háát köszi.. :D Szerintem márpedig az x8 egy nagyon jó telefon,nem is annyira sok pénzért. Videókban láttam,hogy felmennek róla youtube-ra facebookra és nagyon gyors az érintője is. Megkérdezhetem,hogy te miért tartod reteknek? :D (nem mintha befolyásolna a választásban,csak kíváncsi vagyok)
2011. jún. 16. 16:03
 3/14 anonim ***** válasza:
mert van annyi pénzért sokkal jobb is. az érintőjét meg addig fogod jónak tartani, míg nem kell majd a multitouch, meg nem látsz egy nagyobbat.
2011. jún. 16. 16:04
 4/14 A kérdező kommentje:
:/ Most gondolom az ilyen ZTE blade fajta mobilokra gondolsz... Ezekkel nekem csak az a bajom,hogy kínaiak(ha jól tudom?) és kicsit megbízhatatlannak tartom őket,ugyanis nem nagy márkák.
2011. jún. 16. 16:08
 5/14 anonim ***** válasza:
az se is made in china...sőt még gagyibban van összerakva az x8 pl
2011. jún. 16. 16:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Akkor Samsung Galaxy 3!
2011. jún. 16. 16:10
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó:Kicsit figyelmesebb is lehettél volna,esetleg ha idegesíteni akarsz,akkor nem jött be. ;) Írtam,hogy nem kell más telefont ajánlani.KÖSZI. Különben meg az x8 is csak 35 e körüli a galaxy 3 meg gondolom drágább.

asdfvb: Ezek szerint minden kínai most már. :D

2011. jún. 16. 16:15
 8/14 anonim ***** válasza:
kínai vagy vagy magyar :D mert ezeken a helyeken a legolcsóbb a munkaerő. a huawei kínai cég pl pécsen gyárttat mobilokat.
2011. jún. 16. 16:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Még mielőtt leszidnál nézz utána !

[link]

2011. jún. 16. 16:20
 10/14 A kérdező kommentje:
16:20 jó bocsi,de nem tudom,hogy van-e rajta youtube és facebook(mert gondolom fényképezni és zenétlejátszani tud xD)
2011. jún. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!