Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Zylo telefonról...

Sony Ericsson Zylo telefonról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Legutóbb egy Nokia 5800 telefonom volt,de az érintőképernyőt nagyon megutáltatta velem. Ez a telefon nekem most elég szimpatikus, már csak a memória miatt is. Valaki akinek ilyen telefonja van/volt vagy szeretné mi a véleménye róla? Megbízható,könnyen kezelhető stb?
2011. jún. 16. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem nekem de az egyik haveromnak az van. Megbízható gyórs telefon a Zylo. Nekem tetszik, neki is.

De a Nokiák közül mostanra pár már nem jó telefon. Ha vennél esetleg egy ZTE Blade-et ami mellesleg elég olcsó és hihetetlen jó telefon (bár Galaxy Ace-m van). Abba megbízhatsz szerintem. De ha nem akarsz olyat akkor a Zylo is tökéletes.

2011. jún. 17. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Azért gondoltam a Zylo-t,mert nagyon barátságos kinézete van, utána néztem jónéhány helyen, jókat írtak róla,csak azt hallottam több helyről,hogy lassú egy kicsit. Erről tudsz valamit,hogy csak esetleg az ő telefonjuk volt hibás,vagy pedig ez mindegyikbe benne van? ZTE-t nem szeretnék venni,mert az érintőképernyőt nem szeretem. Köszi! :)
2011. jún. 20. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:
A Barátomnak nem volt hibás ahol megvette. Nem tudom mondjuk hogy hol vette, de megkérdezem.
2011. jún. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!