Mi a véleményetek a sony ericsson xperia x10 mini pro telefonról? Mennyire okos? Mennyire igényli a netet?
Ugye ellenőrizted, hogy ezt még senki nem kérdezte meg előtted, amit tudni szeretnél? Ha nem, bal oldalt, a menüpontok alatt, írd be a keresőboxba a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, hátha így is megtalálod kérdésedre a választ!
A kérdésed másik fele: Az android elég netigényes rendszer. Érdemes kötni mobilnet előfizetést. De ha nem tudsz az se baj, de legalább otthon lehessen wifire kapcsolódni. Így teljesen ki tudod használni a rendszert.
A fényképezője nagyon jó, a videó felvétel is. Az kijelző gyorsan reagál, nem akad. Lehet frissíteni 2.1-re, de sajnos eddig úgy néz ki, hogy nem lesz rá több frissítés (ami miatt nem lehet sd kártyára menteni az appokat). Mivel androidos, mindent marketről lehet letölteni hozzá (minden androidos telefon alapja az internet, ezek nélkül nem sokat érnek). Természetesen a saját gépedre is letölthetsz androidos programokat, amit aztán feltudsz rakni a telódra (így nem kell csatlakoznod a telefonoddal az internetre). Mindent összevéve nekem nagyon tetszik, főleg a qwerty miatt. Nagyon gyorsan lehet vele sms-t írni :) A hangszórója is nagyon jó, kihangosítva is jó vele zenét hallgatni. A Market miatt teljesen személyre szabható (témák, játékok, programok - ingyenesek és fizetősök is vannak).
Nekem nagyon tetszik, én csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!