Miért nem ad találatot alkalmazásokra az Android Market?
Figyelt kérdés
Újabban, mintha megkattant volna a telómon a Market, és ha rákeresek egy appra, akkor van, hogy nem dobja ki egyáltalán, pedig a pontos nevét írom be, helyette van viszont egy csomó kínai vagy japán írásos progi.
pl. beírom, hogy google sky map, és meg se találja, kilistáz több száz dolgot, de nincs köztük, vagy angry birdsre is csak a riot és a seasonst dobja ki, meg egy csomó kapcsolódó mellékalkalmazást, vagy krikszkrakszos appot. Az azért nem olyan vicces, hogy netről kell levadásznom az apk-kat, és kézzel telepíteni, nem értem, miért nincs ott a Marketen, mikor nemrég még megvolt. Elállítottam valamit, vagy mi történhetett?
2011. jún. 15. 22:53
1/3 kolo válasza:
Nem raktad föl véletlenül a Market Enablert? Mert a igen, és szimuláltál vele valami idegen országbeli simet, és nem állítottad vissza, akkor lehet ilyenekre számítani. Esetleg a location menüpont alatt nézd meg, hogy nincs-e elállítva.
2/3 A kérdező kommentje:
nem töltöttem le semmi ilyesmit, és elállítódva se volt, de köszi. lenulláztam a telót, aztán most jó
2011. jún. 16. 02:01
3/3 A kérdező kommentje:
Na mos meg megint nem jó, pedig nem nyúltam semmihez. Nem értem, akkor mi lehet a hiba
2011. jún. 16. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!