Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telohoz valaki...

Androidos telohoz valaki segitene? (többi lent)

Figyelt kérdés
Na, akarok venni egy sony ericsson xperia x10 mini pro-t.De azt nem értem hogyha megveszem akkor nem lesz rajta semmi és mindent nekem kell rá külön külön letöltögetni?
2011. jún. 15. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, megveszed, használod, telefonálsz, SMS-ezel, fényképezel, videozol, MP3-azol, filmet lejátszol stb.

Aztán van sok program, amivel tetszés szerint kiegészítheted, ezeket kell letölteni, feltelepülnek, aztán használhatod azokat is...

2011. jún. 15. 19:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát ahogy megvettem már rögtön birom használni? Azok csak extra dolgok .Mert valami ojasmit olvastam h bekell lépni a gmail fiókba, na az minek?
2011. jún. 15. 19:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Az azért kell, hogy teljesen ki tudd használni a telefont. Vannak bizonyos netes szolgáltatásai az androidnak ami igényli a google fiók meglétét (mert ugyebár a google pénzeli az android fejlesztését). Ilyen pl. a Market is.

Ha megvetted persze, hogy tudni fogod használni sok minden van rajta alapból is, de sok hasznos dolgot lehet és célszerű is Marketről letölteni. Ilyen pl. a fájlkezelő.

Meg persze az egész rendszer netközpontú. Ha neked egy szimpla telefon kell és hidegen hagy mindenféle netes dolog a telefonon akkor szerintem az android nem lesz neked való.

2011. jún. 15. 19:54
 4/6 A kérdező kommentje:
És ha a marketről akarok letőlteni akkor elő kell fizetnem a netre ugye?
2011. jún. 15. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, de net előfizetés nélkül drágább netetzni a telón. Ha meg wifin használod akkor meg ugyebár ingyen van.
2011. jún. 15. 20:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha ingyen akarod a következőt csináld:

1.Ha van Wifi-d akkor csatlakozz rá.

2.Menj fel marketre.

3.Ott kéri hogy csinálj Gmail fiókot. Te megcsinálod, kitöltöd mindent.

4. Megvárod még létrehozza.

5. Mész marketre és élvezed :).

Én megszenvedtem tanulópénzt mert fiók nélkül mentem föl a marketre 3G segítségével: -5000 FT :(. Azóta semmi baja se volt a marketnek :).

2011. jún. 15. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!