ZTE Blade vélemények?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,h hogy ti megvagytok-e vele elégedve. Gondolok itt most arra, hogy a játékok szaggatnak-e. Lécci csak olyanok írjanak akiknek nem főzőtt rom-ja van. Köszi!2011. jún. 15. 18:28
11/24 A kérdező kommentje:
nem csak több bajom van:
1. én nemértek hozzá és nem ismerek senkit aki megcsinálja
és ezért hozzá se mernék nyúlni
2. olvasgattam ezeket a leírásokat a főzőttekről és lehet hogy tévedek de van eegy olyan érzésem hogy ezek ilyen nagyon nagyon béták televannak bugokkal stb.
ha van olyan főzőtt rom amivl a telefon olyan jól szuperál mint egy eredetivel akkor valahogy megoldanám de ilyet nem nagyon találtam
2011. jún. 15. 19:04
12/24 anonim válasza:
Nincs olyan, mert mind nagyságrendekkel jobb, mint a gyári. Ajánlom a Swedish Springet.
13/24 A kérdező kommentje:
és hol tudnám megcsináltatni szolgáltatós szervízbe vagy keressek valami szakembert?
2011. jún. 15. 19:19
14/24 Speper9 válasza:
18:49 Mért szutyok?? Nagyon értesz hozzá, indokod sincs. Szánalmas vagy.
Nekem amúgy Bladem van, teljesen meg vagyok vele elégedve! :)
15/24 anonim válasza:
Magadnak otthon, nyugodtan, nem kell hozzá diploma.
16/24 A kérdező kommentje:
és kerestem de semmi leírást nem találtam hozzá. ha szépen megkérlek linkelsz egyet? és még két kérdés: magyar nyelvű? és ha elcseszem hány 10e forintért csinálják meg nekem telenor szervízbe?
2011. jún. 15. 19:24
17/24 bp1985 válasza:
csak a 67%-os szidja. de ő sem tudja miért
Mert volt a kezembe, és én nem vennék meg akármilyen műanyagdarabot. De ez az én véleményem. Van akinek meg a hd2 nem kéne.
18/24 A kérdező kommentje:
Sztem ez a 72es csávó a Sony beépített embere mert egy csomó ilyen kérdés van hogy x8 vagy zte
2011. jún. 15. 19:25
19/24 A kérdező kommentje:
67*
2011. jún. 15. 19:25
20/24 anonim válasza:
de bp nem rólad beszéltem, te amúgyis 68%-os vagy :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!