VÉLEMÉNYEK a ZTE Blade-ről, milyen?
Most fogok venni egy ZTE Blade okostelefont és arra kérnélek titeket,hogy írjatok sok VÉLEMÉNYT erről az okostelefonról.És írjátok a válaszotok alá,hogy ti (tízből)10-ből hágy csillagot adnátok rá.
Még lenne egy kérdésem:Sok (fizetős)játékot és nagyon sok zenét és filmet meg alkalmazást szeretnék rárakni,ti milyen és hány GB-os Micro Sd kártyát ajánlotok?(Én 8GB-osra gondoltam,SanDisk vagy Kingston)
Ez a fajta telefon főként olyanoknak ajánlott, akik tudnak olvasni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=blade&sbmt=K..
Nem rossz :D Ha középkategóriás és nem túl drága telefont szeretnél akkor egész jó :D Androidos ... és már frissíthető 2.2-re :)
Viszont ilyen árkategóriában, sőt olcsóbban tudom ajánlani a Galaxy Mini-t ami szerintem valamivel jobb, már csak a márkából ítélve. :)
Előző vagyok ! :D
Ha sok mindent szeretnél rárakni, akkor szerintem nyugodt szívvel vehetsz a telefonba egy 8GB-s memóriakártyát. De a memóriakártya csak akkor működik ha minimum 2.2-es re van frissítve a teló :D
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:10
hahahahahahaha
Utolsó, próbáld ki agybadugóssal, PowerAmp-pel.
Amúgy nagyon jó telefon, Galaxy Minivel meg ne hasonlítgassuk, legfeljebb az Ace-szel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!