Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy Ace vagy ZTE Blade, ti...

Galaxy Ace vagy ZTE Blade, ti melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Eddig Nokia 5800-m volt, az android rendszer miatt cseréltem le.

Nokia tudta a flasht, ezek közül gy néz ki egyik sem tudja, sajnos.

Ti melyik telefont vennétek?

Mindennapi használatra kellene, emellett sűrűn internetezek telefonról, nézek videókat rajta, használom a navigációt. Olyan telefont szeretnék, amit 2 évig nem kell cserélnem, és nem lassú, nem lesz memóriahiánya, illetve rendelkezik megfelelő szoftvertámogatással. (Pl kijön egy újabb android, akkor arra tudjak frissíteni)

2011. jún. 12. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én fent leírtam hogy az árán kívűl. Le lehet ellenőrizni. Nem mondom hogy a Blade rossz telefon, hanem igen is jó. Azt is leírtam fent hogy ha az árát nem tekintjuk akkor csak a felbontásban jobb :). Nem hiába a blade a legjobb ár/érték arányú telefon.

Nekem példáúl a blade külseje se tetszett. Vettem helyette Ace-t :).

2011. jún. 13. 10:36
 12/12 anonim ***** válasza:
igen az Ace véglis a márkanév miatt kerül többe.
2011. jún. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!