Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy Ace vagy ZTE Blade, ti...

Galaxy Ace vagy ZTE Blade, ti melyiket vennétek?

Figyelt kérdés

Eddig Nokia 5800-m volt, az android rendszer miatt cseréltem le.

Nokia tudta a flasht, ezek közül gy néz ki egyik sem tudja, sajnos.

Ti melyik telefont vennétek?

Mindennapi használatra kellene, emellett sűrűn internetezek telefonról, nézek videókat rajta, használom a navigációt. Olyan telefont szeretnék, amit 2 évig nem kell cserélnem, és nem lassú, nem lesz memóriahiánya, illetve rendelkezik megfelelő szoftvertámogatással. (Pl kijön egy újabb android, akkor arra tudjak frissíteni)

2011. jún. 12. 16:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Galaxy Ace a legjobb "ezek" közül.A ZTE-hez 2 évig se kell várnod és mehet szervizbe.Viszont az Ace biztos jó pár évig fogja bírni.
2011. jún. 12. 16:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, és defy vagy ace?:D
2011. jún. 12. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát nos ez jó kérdés, szerintem itt inkább meg kéne a többieket is hallgatni, mert a Defy-ről már gyakorlatilag alig tudok valamit:D
2011. jún. 12. 16:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Az Ace jobb támogatottsággal rendelkezik de a 2.3-nál vélhetőleg nem lehet majd tovább frissíteni azt meg szerintem nyár végén megkapja. A Defy viszont szerintem jobb. Meg ez flash képes is és strapabíró. De nála meg 2.2-nél megáll a frissítés.
2011. jún. 12. 16:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2011. jún. 12. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
Defy. Abban Cortex A8 proci van és az sokkal jobb, mint az Ace MSM 7227-ese.
2011. jún. 12. 17:26
 7/12 Speper9 válasza:
Na azzal vitatkoznék h az Ace jobb mint a Blade.. Ace milyen felbontással rendelkezik... LOL. Blade-re ráraksz egy főzött ROM-ot és oda-vissza pofozza az Acet abban biztos lehetsz. Viszont a Defy az egy jó kis telefon, haveromnak is olyan van! :)
2011. jún. 12. 18:01
 8/12 anonim ***** válasza:
A ZTE Blade szerintem nem jobb az Ace-nél viszont a Motorla Defy jobb mind2-nél. Kedves előttem szóló. Mondd meg a képernyő felbontásán kívűl és árán kívűl (bár ha az nem számít) miben jobb a Blade az Ace-nél? Nekem példáúl jobban tetszett az Ace. Meg amikor én az Ace-t vetem 65.000-ért akkor a Defy a legtöbb helyen a 80.000-ret vitte vagy többet. :) De most te veheted a Defyt :). Bátran ajánlom.
2011. jún. 12. 20:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát, akkor Defy lesz, köszi a segítségeteket, ment mindenkinek a hasznos.
2011. jún. 13. 01:31
 10/12 Speper9 válasza:

Barkóczi Máté:

A ZTE egyik erőssége az ára. Nem tudom, hogy te 40 ezer forintért tudsz e nekem olyan telefont mutatni, ami egy kis bütyköléssel felveszi a versenyt a drágább telefonokkal. Rárakni egy új ROM-ot, esetleg egy-két kiegészítő appot nagyon durván 1 órába telhet. Ezzel szemben az Ace annyival jobb, hogy 200MHz-val erősebb a cpu-ja, ami ugyanolyan technológiával készült mint a Bladé, azaz semmivel sem erősebb ha a Blade-t CPUtuner appal felhúzzuk... bírni fogja nyugodj meg. Másik eltérés a két telefon között a kicsivel jobb kamera, és a LED vaku. Láttam milyen fotókat készít az Ace, és ha valakinél szempont a fotók milyensége, akkor az Ace-t alapból ki is húzza. És itt jön a kérdés: kinek ér meg +10-15 ezer forintot +2MP és egy LED vaku.

2011. jún. 13. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!