Nem hallottam róla igazából semmit, ezért érdeklődöm, hátha valaki tud már valami biztosat, kinézet, tudás. Nem szeretnék ilyet vásárolni, de érdekel :)
igen, az összes telefon közül csak a nexus s tud skypal videotelefonálni... miről is beszélsz?
mitől lenne elavult a videotelefonálás? vagy a vaku? neked mindegy csak fikázhasd az iphone-t, én inkább örülök hogy egyre többminden kerül a telefonomba, és 2évig rámennek az új szoftveres dolgok.
gondolkozz már el más gyártók supportjáról. például
2011. jún. 12. 17:34
12/21 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok, hány év után megy tönkre mondjuk a Galaxy, és meddig bírja az Iphone mondjuk a 3GS?! Azt mondta Párom, hogy 10 évet lehúzna... szerintetek?
2011. jún. 12. 17:37
13/21 anonim válasza:
"Nem tudom, számomra fontos az egyszerűség ha már okostelefon"
egyébként az okostelefonokat alapjáraton arra találták fel hogy a hozzáértő emberek belebabráljanak... mint az androidnál.
az iphone inkább egy tömegcikk, az átlagembereknek akik nemétenek ezekhez a dolgokhoz.
2011. jún. 12. 17:37
14/21 anonim válasza:
erre azt tudom mondani h a 3g-K 3 év után meghibásodnak. elromlik a wifi rajtuk. ha ezt veszem alapul akkor gondolom 3 évig birja a GS is.
2011. jún. 12. 17:39
15/21 A kérdező kommentje:
ha az iphone leegyszerűsíti mégis mindent belepakol, akkor miért kell lebecsülni? okos, és kész. ha már ennyire okos minek bonyolítani? ha más gyártó leegyszerűsíti a használatát? egyébként tényleg tömegcikk. csak sokan azt hiszik luxus. attól függ... gps, fényképező, videó kamera, netbook már rég túlhaladtam az iphone 4-es keretén. természetesen aki fotózik annak kell fényképező, de a többi minek? jobban megéri 115-ert megvenni ha már nem elérhetetlen. egy gyári munkásnak természetesen nem telik erre, de én pl megdolgozom a 3GS-ért még használtan is!
2011. jún. 12. 17:53
16/21 anonim válasza:
Koppint mindenki… de a videotelefonalas, meg ilyenek az nem koppintás. Egyébként meg ezt a letisztult, kevés gombos formát is ok találták ki, mind az iPadnél, az i
2011. jún. 12. 23:53
17/21 bp1985 válasza:
igen, az összes telefon közül csak a nexus s tud skypal videotelefonálni... miről is beszélsz?
Skype-t ottthon, gépen használom. Nekem a telefon nem dísz, hanm munkaeszköz. Erre alkalmatlan volt a 3gs, így vettem egy telefont helyette, amit arra tudok használni, amire kell.
2011. jún. 12. 23:56
18/21 anonim válasza:
Phonenál, iPod touchnál. A legnagyobb koppintó a Samsung. Ő is elkezdte a generációkat (SGS2). Galaxy player… ez aztán végképp röhejes.
Amúgy nem sok biztosat tudunk az iPhone 5. generációjáról. (Mert ugye a nevét se tudjuk). Egy biztos pont, ahogy azt előttem is írtak, az Apple A5 proci.
2011. jún. 12. 23:59
19/21 anonim válasza:
tegnap 23:56
nem egy mobiltelefonon fogok dolgozni...:D arra ott a gép.
skypeolni miért ne lehetne telefonon? azért felesleges bekapcsolni a gépet szerintem.
2011. jún. 13. 02:15
20/21 anonim válasza:
elv 2 magos proci , a5 chip , 3d kamera , asszem ennyi amit biztosan lehet tudni és az apple.com on megnézheted az operációs rendszert az IOS 5 öt ( 1 videót róla)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!