Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen lesz az Iphone 5?

Milyen lesz az Iphone 5?

Figyelt kérdés
Nem hallottam róla igazából semmit, ezért érdeklődöm, hátha valaki tud már valami biztosat, kinézet, tudás. Nem szeretnék ilyet vásárolni, de érdekel :)
2011. jún. 12. 14:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ma 17:23

igen, az összes telefon közül csak a nexus s tud skypal videotelefonálni... miről is beszélsz?

mitől lenne elavult a videotelefonálás? vagy a vaku? neked mindegy csak fikázhasd az iphone-t, én inkább örülök hogy egyre többminden kerül a telefonomba, és 2évig rámennek az új szoftveres dolgok.

gondolkozz már el más gyártók supportjáról. például

2011. jún. 12. 17:34
 12/21 A kérdező kommentje:
kíváncsi vagyok, hány év után megy tönkre mondjuk a Galaxy, és meddig bírja az Iphone mondjuk a 3GS?! Azt mondta Párom, hogy 10 évet lehúzna... szerintetek?
2011. jún. 12. 17:37
 13/21 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, számomra fontos az egyszerűség ha már okostelefon"

egyébként az okostelefonokat alapjáraton arra találták fel hogy a hozzáértő emberek belebabráljanak... mint az androidnál.

az iphone inkább egy tömegcikk, az átlagembereknek akik nemétenek ezekhez a dolgokhoz.

2011. jún. 12. 17:37
 14/21 anonim ***** válasza:
erre azt tudom mondani h a 3g-K 3 év után meghibásodnak. elromlik a wifi rajtuk. ha ezt veszem alapul akkor gondolom 3 évig birja a GS is.
2011. jún. 12. 17:39
 15/21 A kérdező kommentje:
ha az iphone leegyszerűsíti mégis mindent belepakol, akkor miért kell lebecsülni? okos, és kész. ha már ennyire okos minek bonyolítani? ha más gyártó leegyszerűsíti a használatát? egyébként tényleg tömegcikk. csak sokan azt hiszik luxus. attól függ... gps, fényképező, videó kamera, netbook már rég túlhaladtam az iphone 4-es keretén. természetesen aki fotózik annak kell fényképező, de a többi minek? jobban megéri 115-ert megvenni ha már nem elérhetetlen. egy gyári munkásnak természetesen nem telik erre, de én pl megdolgozom a 3GS-ért még használtan is!
2011. jún. 12. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Koppint mindenki… de a videotelefonalas, meg ilyenek az nem koppintás. Egyébként meg ezt a letisztult, kevés gombos formát is ok találták ki, mind az iPadnél, az i
2011. jún. 12. 23:53
 17/21 bp1985 ***** válasza:

igen, az összes telefon közül csak a nexus s tud skypal videotelefonálni... miről is beszélsz?

Skype-t ottthon, gépen használom. Nekem a telefon nem dísz, hanm munkaeszköz. Erre alkalmatlan volt a 3gs, így vettem egy telefont helyette, amit arra tudok használni, amire kell.

2011. jún. 12. 23:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Phonenál, iPod touchnál. A legnagyobb koppintó a Samsung. Ő is elkezdte a generációkat (SGS2). Galaxy player… ez aztán végképp röhejes.

Amúgy nem sok biztosat tudunk az iPhone 5. generációjáról. (Mert ugye a nevét se tudjuk). Egy biztos pont, ahogy azt előttem is írtak, az Apple A5 proci.

2011. jún. 12. 23:59
 19/21 anonim ***** válasza:

tegnap 23:56

nem egy mobiltelefonon fogok dolgozni...:D arra ott a gép.

skypeolni miért ne lehetne telefonon? azért felesleges bekapcsolni a gépet szerintem.

2011. jún. 13. 02:15
 20/21 anonim ***** válasza:
elv 2 magos proci , a5 chip , 3d kamera , asszem ennyi amit biztosan lehet tudni és az apple.com on megnézheted az operációs rendszert az IOS 5 öt ( 1 videót róla)
2011. aug. 22. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!