Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen lesz az Iphone 5?

Milyen lesz az Iphone 5?

Figyelt kérdés
Nem hallottam róla igazából semmit, ezért érdeklődöm, hátha valaki tud már valami biztosat, kinézet, tudás. Nem szeretnék ilyet vásárolni, de érdekel :)
2011. jún. 12. 14:39
1 2 3
 1/21 csapacsupa ***** válasza:
2011. jún. 12. 14:39
 2/21 A kérdező kommentje:
igaz, a barátom, de azt hittem még semmit se tudni róla! Köszönöm!
2011. jún. 12. 14:41
 3/21 bp1985 ***** válasza:
54%
Majd valamelyik konkurenciát lekoppintják.
2011. jún. 12. 14:53
 4/21 anonim ***** válasza:
nem sokat tudni... A5 2magos proci viszont biztos
2011. jún. 12. 15:00
 5/21 anonim ***** válasza:
45%
pont h az applet koppintják de nem baj
2011. jún. 12. 15:33
 6/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is az apple koppint mastol:D
2011. jún. 12. 15:40
 7/21 bp1985 ***** válasza:

pont h az applet koppintják de nem baj

Mi is volt a nagy ujdonság az iphone 4-be? Videohívás (ezer éves találmány, senki nem használja) mms(puff, ez is ezer éves, ezt sem használják) 1ghz-es cpu (htc hd2-re elég gondolni, 1 évvel az iphone 4 előtt jelent meg. Az iphone 4-be visont samsung proci van, mert azt sem tudnak gyártani), Multitasking (puff, azt sem az apple találta ki), 5mpx-es kamera (nokia n95, Sony ericsson k850, és még sorolhatnám) Vaku. Az azt sem az Apple találta ki.

2011. jún. 12. 16:28
 8/21 anonim ***** válasza:

persze, nem az iphone találta fel ezeket, csak az apple addig csiszol valamit amíg tökéletes lesz. ez jellemzi az egész telefont és ezért népszerű. pl skype-al is lehet videotelefonálni i4-en és azt szoktam használni.

procit nem a samsung gyártja a 4esbe ugyanis felvásároltak egy procigyártót már rég

optimalizálásban a legjobbak mai napig

talán az sgs2 jobb nála jelenleg de az i4 az 1 éves telefon :D

2011. jún. 12. 17:20
 9/21 bp1985 ***** válasza:
Ha a tökéletességre menne, akkor nem ilyen elavult dolgokat rakna bele. Ezt mind tudja az összes jobb,és olcsóbb telefon.
2011. jún. 12. 17:23
 10/21 A kérdező kommentje:

ha csak utána olvastok úgy nem lesztek okosabbak. több hónapos, éves használat után tudsz levonni következtetést.

én is azt gondoltam, hogy drága, nem éri meg. amióta többször használom Párom miatt, így nagyon megkedveltem. Logikus, egyszerű, minden benne van, nem kell szarakodni beállításokkal. Nem tudom, számomra fontos az egyszerűség ha már okostelefon.

2011. jún. 12. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!