Utána tudnak nézni hogy nálam van a teló? Mert szívesen visszaadnám egyébként csak hullára nem tom kié!
Milyen a telo?
Attol fugg h milyen.
Megnyitod a telefonkönyvet, megkeresed az egyik ANYA, APA, NAGYI, ÉN MÁSIK, SZERELMEM vagy valami ilyen nevezetű számot, majd felhívod, hogy megtaláltad a telefont.
Máris visszaadhatod.
Ha mégse, akkor rettegj.
Ez egy Nokia 5230-as!
Telenor-os
Ez a helyes hozzáállás. Végülis minek neki, biztos kőgazdag a tag, meg se kottyan neki egy mobil.
Ha esetleg mégis meggondolnád magad: felhívod a telefonkönyvben szereplő számokat sorban, majd megkérdezed kié a telefon és hogy érheted el.
Am ha a tulaj ért hozzá akkor vár néhány napot majd betelefonál a szolgáltatóhoz. Ha drága telefon akkor keresheti a rendőrség, egyébként csak letiltják.
Akkor majd beviszem a volánhoz, úgy is vannak ott ismerőseim! :)
Annyira nem kell nekem az a teló, főleg hogy még rendőrségi ügy is lehet belőle!
Úgy meg pláne hogy nekem Nokia E55 telóm van, ami ha jól néztem jobb mint a talált!
1: ott és akkor le kellett volna adni, mivel a tag valszeg ott keresi először pl.
2: ha már több napja volt, és valószínűleg körbejárt szegény minden helyet, volánnál aszonták neki, hogy nem találták, akkor hívd fel a gyakrabban használt számokat, hogy ha tudnak, szóljanak neki, add meg, hogy mikor és hol érhet el (saját számot add meg, mert a másik lemerülhet időközben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!