Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HELP! Mennyibe kerül a wifi...

HELP! Mennyibe kerül a wifi percenként mobilról?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg az xperiámat és használtam a wifit. Még elég új nekem, és mindenki azt mondta (mivel itthon van net) ingyenes. Oké, hülye is voltam mert elfelejtettem kilépni belőle, de tényleg új még nekem és úgy tudtam nem kerül semmibe. Szóval éjszakára bekapcsolva maradt és attól félek, hogy majd jön a számla, hogy 70.000 Ft ááááááh szeirntetek?
2011. jún. 12. 10:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Megtaláltam, köszönöm. Akkor most biztos, hogy nyugodtan facebookozhatok, letölthetek ingyenes dolgokat a marketből ha van wifi?
2011. jún. 12. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:

"igen de eddig dominos voltam és volt még 6000 Ft a kártyámon... az mind lement..."

Mi az, hogy lement?

Én pl Vodás vagyok, ott úgy van, hogy ha áttérsz kártyásról előfizetésre, akkor a kártyás egyenlegeddel csökkentik a számlák végösszegét. Szóval a pénz nem veszik el. Ha erre gondoltál.

Ha Wifit használtál, akkor tuti nem vontak le érte pénzt.

2011. jún. 12. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!