HELP! Mennyibe kerül a wifi percenként mobilról?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg az xperiámat és használtam a wifit. Még elég új nekem, és mindenki azt mondta (mivel itthon van net) ingyenes. Oké, hülye is voltam mert elfelejtettem kilépni belőle, de tényleg új még nekem és úgy tudtam nem kerül semmibe. Szóval éjszakára bekapcsolva maradt és attól félek, hogy majd jön a számla, hogy 70.000 Ft ááááááh szeirntetek?2011. jún. 12. 10:58
1/12 anonim válasza:
A Wifi még mindig ingyenes. És attól mert bekapcsolva hagytad a Wifit nem lesz semmi. Olyan mintha bekapcsolva hagytad volna a Bluetooth-ot.
3/12 anonim válasza:
Igazabol nincs, mert a wifiert is fizetni kell valakinek(az, hogy ez a te csaladode-e, vagy a szomszede, vagy valami ingyenes wifi hotspot, az mar mas kerdes), de az sima internet elofizetes, szoval nincs koze a telefonodhoz. Nincs hatassal a telefonszamladhoz, no worries
4/12 A kérdező kommentje:
igen de eddig dominos voltam és volt még 6000 Ft a kártyámon... az mind lement...
2011. jún. 12. 11:51
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2011. jún. 12. 11:51
6/12 anonim válasza:
azért mert a mobilnetet használtad és nincs hozzá előfizetésed. akinek nincs pénze,hogy kihasználjon egy okostelefont az minek vesz egyáltalán?
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor most csak az a pénz veszett el, ami még a dominon volt, vagy lesz egy szép számlám is?
2011. jún. 12. 11:57
8/12 anonim válasza:
De nem a mobilnetet használta, hanem wifit, nem?
9/12 anonim válasza:
töltsdle az APNDroidotés az letiltja az összes fizetős hálózatot.Onnantól netezhetsz Wi-fi-vel és nem megy a pénzed
10/12 A kérdező kommentje:
12:39 nagyon szépen köszönöm, ezt lelehet tölteni a telefonon a marketből?
2011. jún. 12. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!