Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung GS2 vagy LG Optimus 3D?

Samsung GS2 vagy LG Optimus 3D?

Figyelt kérdés
Az LG-ben nem különösebben a 3D érdekelne. Azt olvastam, hogy az LG-nek sokkal erősebb a hardvere.Ez érződik a böngészőn, ill. használat közben?
2011. jún. 11. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
SGS 2 -t válaszd sokkal jobb és egy ideig mindennél jobb lesz :DD
2011. jún. 11. 21:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Meg ha SGS2 vs iphone lett volna akkor azt mondom nehez kerdes, de igy?

Alap SGS2

2011. jún. 11. 22:15
 3/5 kolo ***** válasza:
Tudják a kedves válaszolók, melyik az a 3D, vagy csak trollkodnak? A 2011-es Mobile Meetingen mindent maga mögé utasított a 3D. Engem lenyűgözött, elképesztően gyors volt, pedig bétás szoftver volt rajta. A Samsung nem volt kint, de szerintem jobb lesz az LG. Első telefon dual channel memóriával. :) Plusz a 3D-s marhaság is pofás...
2011. jún. 12. 02:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyértelműen LG Optimus 3D.Bár sajnos nem volt alkalmam kint lenni, hogy megtekinthessem az új 3D-s telefont, de már a Nintendo 3DS is lenyűgözött a 3D-jével, szóval az LG ügyfelei se panaszkodhatnak majd, ha már ilyen jól halad a szemüveg nélküli 3D:-)
2011. jún. 12. 08:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg varj kicsit ha van sok penzed...

Ha az LG kidobta az optimus 3D-t, akkor a samu is kifog dobni egy hasonlot ami jobb is kicsit dragabb de jobb.

Igy volt az optimus 2x-el is, ra kicsi idore megjelent a SGS2 is:D Szerintem varj:D nem kell sokat:)

2011. jún. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!