Van egy Sony ericsson xperia x10 mini pro telefonom, de akárhányszor próbáltak átküldni vmi játékot nem jelezte. Hogy lehete rátenni játékokat? Vagy egyáltalán lehet? Na meg a fényképezés közben a Zumm-ot se találtam. :S
Figyelt kérdés
2011. jún. 10. 19:37
11/22 anonim 

válasza:

Bluetooth-on fájlt küldeni és fogadni nem tud!
12/22 anonim 

válasza:

Az mp3 is fájl.Mégis tudja küldeni.;) És én tudok az enyémmel.Haveromnak a játékok minden fájlját átküldtük és ment neki mind.
13/22 A kérdező kommentje:
hát nekem ha játékot akarrnak küldeni akkor vagy nem találnak vagy egyszerüen nemjelez ki semmit..:S
2011. jún. 13. 12:20
14/22 anonim 

válasza:

Nem tudom mennyire tünt még fel, de a bluetooth menüben van egy olyan hogy láthatság. Nem ártana bekapcsolni.
15/22 anonim 

válasza:

Na ez is igaz...Amúgy én nagy baromságnak tartom,hogy 2 percig látható miközben be van kapcsolva.Ha be van kapcsolva,akkor azért van bekapcsolva,hogy látható legyen.Nem?:D
16/22 anonim 

válasza:

Ezt én se értettem. Aztán valahol olvastam, hogy ez egy biztonsági funkció. Vannak olyan programok amik segírtségével bluetoothon tudod irányítani a másik telóját. Na ahhoz, hogy ez ne történyen meg így oldották meg.
17/22 A kérdező kommentje:
ne nézzél már ennyire szőkének... be van mindig kapcsolva...
-.-"
2011. jún. 13. 15:49
18/22 A kérdező kommentje:
am köszi a komikat
2011. jún. 13. 15:49
19/22 anonim 

válasza:

képtelenség,hogy mindig be van kapcsolva mivel csak 2 percig működik.:P
20/22 A kérdező kommentje:
úgy értettem hogy amikor fogadni akarok vmit
2011. jún. 13. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!