Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 hete vettem egy sony E....

2 hete vettem egy sony E. k800i típusu keszüléket és az lenne vele a problémám hogy szerintem tulgyorsan lemerül ha alig használom akkor is csak 4 nap (se játék se fényképezés. Menjek éscseréltessem ki az akksit?

Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 21:19
 1/5 Evil ***** válasza:
szerintem ne cseréltesd ki.ugyanis más telefon se bír nagyon sokkal többet a mostani újabb készülékek közül.ha a 3g bevan kapcsolva az is szívja az aksit lefele hiába nem használod.meg a nagy kijelző is eszi az akkut.
2008. szept. 23. 03:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Aksival kapcsolatban még egy tapasztalat: Akár új, akár szétfáradt régi egy Li-ion akku, valahogy jobban bírja, miután majdnem zéróra hagyod merülni egyszer-egyszer. Nem kíméletlenül, csak hogy szóljon rád egyszer. Érdekesképpen ez hamar elmúlik, ezért kísérletezgetve rájöttem, hogy a teló jelzi túl korán a merülést, annak ellenére, hogy még az akku is védi magát, nem enged túlmerítést. Amikor leveszed a teli aksit, és kis idő múlva visszarakod, akkor fittebben viselkedik. Hab a tortán: én is Sony Ericssonokon tapasztaltam ezt, más márkák valahogy rendesebbek voltak.
2008. szept. 27. 01:34
 3/5 anonim ***** válasza:
ha a sony e. készüléked gyorsan merül, a menüben belemész a beállításokba, a kapcsolódás menüpont alatt kiválasztod az adatkommunikáció menüpontot és a preferált szolgáltatásnál a csak GSM-et választod ki. szerintem egy nappal többet visz.
2008. okt. 12. 00:55
 4/5 anonim válasza:
Nekem is K800i telefonom van, és én használom is rendesen!! Nekem 6 nap alatt merül le!! Ezek a telefonok arról híresek, hogy nagyon sokáig bírja az akksi!! De nekem is ki van kapcsolva a 3G szolgáltatás!!
2009. jan. 6. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:

De jó is lehetett, amikor az volt a baj hogy 'csak' 4 napot bír a telefon...

Most meg annak örülünk 2017 ben ha egy napot kibír átlag használattal. :)

Régi szép idők...

2017. dec. 27. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!