Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 3G vagy Galaxy S?

Iphone 3G vagy Galaxy S?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Galaxy s szerintem
2011. jún. 9. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
iphone
2011. jún. 9. 20:22
 3/10 anonim ***** válasza:

Galaxy S.

Az iPhone kb 2 éve még megérte volna, de ez már csak a múlté.

2011. jún. 9. 20:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát most eléggé nehezet kérdeztél....mert ez a téma eléggé necces...sok az ios és az android fan...

vki az iphonera esküszik, vki a többire.

Mindegyik jó telefon.. IPhone nekem a tulajdonosai miatt nem tetszik, mert mind elvan szállva magától...am meg egyáltalán nem szar teló.

Nekem személy szerint Galaxy S-em van..és én szeretem...nekem speciel sos ekéne ájfon,de csak mert nem akarok belekerülni ebbe a nagyképű társaságba...(tisztelet a kivételnek) :)

2011. jún. 9. 20:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Én is inkább a galaxy S-t preferálom. Nagyobb tudású és sokkal testreszabhatóbb. A kijelzőről nem is beszélve, az 4" superamoled kijelző veri az iphone-t.
2011. jún. 9. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor minek tetted fel a kérdést?:)
2011. jún. 9. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért, mert kíváncsi volt mások válaszára, vagy azért, mert már ennyi válasz után el tudta dönteni, hogy melyik jobb =)
2011. jún. 9. 21:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Pontosan. Kíváncsi voltam mások véleményére, hogy ők is így gondolják-e mint én. Csak megerősítésre vártam.
2011. jún. 10. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
még a szutyok iphone 2g-t is elöbb megvenném mint a galaxy s-t ....nekem 3gs-m van most veszek 4-est ha lesz pénzed vegyél te is iphonet
2011. aug. 24. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy minősíted más cégek telefonjait, azzal csak magad mutatod, hogy nem értesz hozzá. Mert ha utánanéznél, akkor az SGS még az iPhone 4g-nél is jobb. Sokkal. Szóval almáék elég ratyi készülékeket készítenek.
2011. aug. 24. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!