Melyik a legjobb launcher? Kinek mi vált be a legjobban? én melyiket töltsem le? ( xperia x10 mini pro-m van 1.6)
értem! de azért köszi! akkor pár tanács egy régi használótól:
-frissítsd 2.3-ra az operációs rendszert
-töltsd le a app intaller nevű programot a marketől (ezzel tudsz telepíteni apk-kat, olyasmi amint a saját fájlok mappa és azért kell mert ügyebár az x10mini pro-ból az hiányzik)
-a wifi-t ne hagyd bekapcsolva, mert rettenetesen eszi az akut!
-és ne nagyon futtas egyszerre több programot mert lefagy!
utolsó válaszoló írnál erre az email címemre? lenne pár kérdésem. tuchee.14@hotmail.com
köszönöm ha írsz:)
Gyárilag max. 2.1-re lehet. Viszont mi akadályoz meg, hogy a 2.3-as rendszert használjuk? Hát semmi. Az is van hozzá. Az okosabbak megoldották. Azért szégyen a Sonytól, hogy előbb volt főzött romokban 2.1 és 2.2 is mint hivatalos 2.1.
Amúgy nekem a launcherekből a Launcher Pro vált be. A widgetjei nagyon jók és ráadásul már skineket is lehet hozzá letölteni. Igaz ezek csak a fizetős változathoz vannak.
Jaja. Előzőnek igaza van.
Én innen raktam 2.3.7-es ROMot. Egészen friss, ropogós, október elején jött ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!