Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Uj telefont kell vennem -...

Enigmapont kérdése:

Uj telefont kell vennem - letezik olyan telefon a Motorolan kivul, ami emlekezteto hangjelzest ad, ha nemfogadott hivasom volt vagy sms-em erkezett?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson Xperia-ban gondolkodom, ez a telefon tud ilyet?
2011. jún. 8. 10:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
koszi, az nagyon jo! akkor gondolom a boltban tudnak ezugyben segiteni
2011. jún. 8. 11:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én nem lennék abban biztos. Sok eladó semmit se ért a telefonokhoz. Egyszerűbb ha miután megveszed a telefont keresel egy wifi hálózatot felmész Marketre és letöltöd. Ja meg ha nem lenne netelőfizetésed vagy köss egyet vagy mondd le és használd wifin. Az android eléggé netközpontú rendszer. Net nélkül szinte semmit nem ér. Lehet net nélkül is használni de úgy nem az igazi. Ráadásul mivel az X8-ban még fájlkezelő sincs így az net nélküli alkalmazás telepítés is meg van akadályozva. Persze Marketről ez is orvosolható de ehhez ugyebár megintcsak net kell. Érdemes olvasgatni az androidról vásárlás előtt. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem tájékozódnak megfelelően aztán jönnek itt az idióta kérdésekkel amit józan paraszti ésszel meg egy kis utánanézéssel meg lehetne oldani.
2011. jún. 8. 11:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Ezert keresgelek fejvesztve. Nekem nem szempont az android, sokkal inkabb h tudjak normalisan sms-t irni, uvoltson ha vki hivott de nem vettem eszre, stb. Ezek a netes touch-screen-es telok, beleertve az Xperiat is, sztem tok nehezen kezelhetok, aki meg nem hasznal ilyet legalabb egy eve.
2011. jún. 8. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
sony ericsson x1, x2, Motorola Milsetone, Milestone 2, Samsung Galaxy 551. Ezeken kényelmesebb írni mert van fizikai qwerty billentyűzetük.
2011. jún. 8. 11:58
 15/15 A kérdező kommentje:
THX!!!!
2011. jún. 8. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!