HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Ace, Motorola DEFY, melyiket érdemesebb venni?
Figyelt kérdés
Vodafonenál venném Smart 200 tarifával részletre.2011. jún. 7. 21:51
11/18 A kérdező kommentje:
Defy-re biztos hogy nem lesz 2.3?
Flash van abban is, már a 2.1-be is beletette a Motorola.
Az Ace mennyivel gyengébb mint a Defy?
2011. jún. 11. 13:16
12/18 Maka1234 válasza:
Szinte minden szemszögből :/
13/18 anonim válasza:
csak épp ha nem tudsz angolul elfelejtheted a defyt, hacsak nem akarsz rá magyar főzött romot :)
14/18 A kérdező kommentje:
Az angol nekem nem nagy hátrány lenne, inkább a frissítések a fontosak.
A főzött ROM-ok sokban térnek el az eredetiktől?
2011. jún. 11. 23:45
15/18 anonim válasza:
Igen, sokkal gyorsabbak. :)
Bladen legalábbis.
16/18 A kérdező kommentje:
De egyébként ugyanazt nyújtják azok is, nem hibásak, nincsenek kivéve belőle dolgok?
2011. jún. 12. 00:32
17/18 kolo válasza:
Én pl. Optimuson egy főzött 2.3-as alap droidot használok. Szóval ebből kivettek, de én ilyet kerestem. Ez változó, van amelyikben kevesebb dolog van, van amelyikbe beletesznek plusz dolgokat (volt olyan rom az enyémen, amelyikben benne volt a flash támogatás). De vannak gyári kinézetűek is, csak jobban optimalizált változatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!