Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Wildfire S, Samsung...

HTC Wildfire S, Samsung Galaxy Ace, Motorola DEFY, melyiket érdemesebb venni?

Figyelt kérdés
Vodafonenál venném Smart 200 tarifával részletre.
2011. jún. 7. 21:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
defy
2011. jún. 8. 13:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd bővebben hogy miért az?
2011. jún. 8. 21:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Nagyobb képernyő és felbontás.
2011. jún. 9. 13:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Érdemes megjegyezni, a Defyhez nincs magyar nyelvű menü.
2011. jún. 10. 14:59
 5/18 anonim válasza:

Szia!

Nekem galaxy Ace-m van és nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem volt vele még eddig gond, szerintem az árához képest nagyon jó telefon. Jól működik rajta a multitouch, szép képeket csinál, éjszaka is.

2011. jún. 10. 15:08
 6/18 Maka1234 ***** válasza:

Szerintem egyértlmű 1.HTC

2.DEFY

3.Ace

2011. jún. 10. 15:15
 7/18 anonim ***** válasza:
Defy, Ace, Wildfire, ebben a sorrendben.
2011. jún. 10. 15:43
 8/18 kolo ***** válasza:
Defynak a legerősebb a hardvere, emellett IP67-es "strspa szabványnak" felel meg. 30 percig bírja víz alatt, ellenáll a 2 méterről történő leejtésnek is. Promozásnál a motos fazon a telefonnal vert be egy szeget egy deszkába, semmi baja nem lett. :) Hátránya, hogy hivatalos frissítés nem lesz rá több, de ezt "nem hivatalosan" megoldhatod. Ha nem akarsz ilyennel bajlódni, akkor a htc. Ők csinálják a legprofibb droidos felületet, a Sense-t. Nagyon jól optimalizált, személyre szabható, sokat tud, és szép is. Emellett van benne flash támogatás, böngészésnél hasznos. Viszont a trióból neki a legszarabb a kamerája, és a kijelzője (azért nem használhatatlan). Cserébe megkalod a legjobb androidos szolgáltatásokat nyújtó gyártó 2011-es belépő modelljét. De ezek közül a legjobb a Defy.
2011. jún. 11. 01:29
 9/18 kolo ***** válasza:
Természetesen strapa szabvány, és megkapod, csak teloról írok, és néha elgépelem... :)
2011. jún. 11. 01:32
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem galaxy ace
2011. jún. 11. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!