Lehetséges a google talk, vagy valamilyen cset telefonon így?
Samsung Star II-t vagy Huaewi U8500-et szeretnék, és az lenne a kérésem hogy valamelyikre lehet-e tenni valamilyen csetet?
köszii
veled beszéltem priviben? :)
az u8500-al lehetséges, mert azon android van, és rengeteg ilyen chat-es alkalmazás van rá.
a star 2-vel nemnagyon, mert azon a Samsung zárt rendszere van, és kevés progi van rá.
Igen velem:)
Megint köszönöm:D
Ma mennénk el ...megkérdeznénk akkor a t-mobilosokat, hogy milyen havidíjakat ajánlanának, vagy mi lenne nekem a legjobb...
És ha már itt vagy :D
Tudod-e, hogy a t-mobilnál az ezer valamennyis havidíjból mennyi beszélhető le, úgy hogy olcsóbban kapom meg a telót?
De úgy hogy a telefont is fizetem közben?
vagy mi a franc...tehát a telefont pl. elviszem húszezerért, és akkor 1500 a havidíj? és akk lebeszélek 1500-at..és a telefon ennyi erővel "ingyen" vagy...
a részletfizetésre gondolsz?
nem, úgy még az előfizetési díj mellé kell fizetned 9*1490 ft-ot.
Nem tudom... mondtam hogy sík hülye vagyok ezekhez...
De most valami olyasmi van a neten hogy 00 forint a kütyü és akkor 1500 a kezdőrészlet ami 9x van..tehát akkor 9 hónapig havi 3000 és annak a felét beszélem le?
Óh értem, köszi:)
Még egy utolsó kérdés:D
Szerinted hogy éri meg jobban?
Kifizetni egybe, vagy részletre kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!