USB csatlakozási problémák LG Optimus GT540-es telefonon. Van rá valamilyen program?
Nos a helyzet egyszerű.
Vettem egy LG Optimus GT540-es Androidos telefont és amikor be akarom dugni az USB kábelt a gépbe és a telefonba akkor minden oké.
Utána viszont fel akarja telepíteni a drivert, nyomom neki, hogy telepítse még az Update-t is használatba véve, de akkor se működik.
Van erre valami program/USB driver/telefondriver ami megoldja a problémámat? (a telefonhoz nem kaptam semmilyen CD-t csak telefont, usb kábelt töltővel és egy használati utasítást. (A használati utasítás szerint feltelepítettem egy LG PC Suite 3 programot, de az sem változtatott a helyzetemen).
Szóval csak annyi problémám van, hogy nem tudok rácsatlakozni a telefonra gépen keresztül így se a telefonra, se pedig az SD kártyára nem tudok zenét, képet, videót stb... tenni.
Előre is köszönöm annak aki válaszol!
Nekem is ugyanez a problémám...nekem még az eladó mondta, hogy az LG honlapjáról töltsek le egy programot ami ehhez kell...viszont ott nem találok semmi olyat...:S
Úgyhogy én is várom a segítséget, bár már egyszer kiírtam a kérdést de nem válaszoltak...
Kellemes karácsonyt!
Köszönöm szépen!
Megoldotta a problémámat és nem volt nehéz.
Játékot ugyanúgy mint zenét vagy akármit.
Ha feltelepíted a PC Suite-ot amit ajánlanak akkor rácsatlakozol és ki fogja dobni az SD kártya helyét a gépen.
Ott vannak a mappák (én általában Download mappába szoktam rakni, de te döntésed hova rakod).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!