Melyik jelenleg a legjobb okostelefon?
Figyelt kérdés
Nokia N8-at néztem ki, van ennél többet tudó telefon?2011. jún. 2. 16:17
21/23 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:10
Aztán mér gyűlölöd az Androidot? A Bada-t meg szereted? A Bada az Android copy-ja, de mindegy...
22/23 Zsolttötötötötö válasza:
Egyáltalán nem a másolata, mivel a programozása teljesen más.az meg, hogy a touchwizt belerakták még pár samsung modellbe nem jelenti, hogy ugyan az...speciel teljesen más.látszik hogy nem fogtad még a kezedbe a wave-t csak a többi műanyag tucatvacakot.
és igen ezért nem szeretem, mert tucattermék.Semmi egyediség nincs benne....majdnem 4 éve nyúzott OS aminek a fizetős része elig 1 hónapa nyílt meg hazánkban.Bada-ra mellékesen hamarabb lehetett fizetős cuccokat venni ami júniusban kezdett.(ha ezt nem tudtad volna)
23/23 anonim válasza:
nekem elérhetőek voltak a fizetős cuccok, mikor androidos telóm volt, mert amerikai ként voltam regizve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!