Melyik jelenleg a legjobb okostelefon?
Figyelt kérdés
Nokia N8-at néztem ki, van ennél többet tudó telefon?2011. jún. 2. 16:17
11/23 anonim válasza:
akkor vedd az n8-at cseszdmeg. te fogod megbánni, nem mi.
12/23 A kérdező kommentje:
Nem akarom megvenni:D s2 az jobban tetszik, de még nem volt samsungom, nem tudom milyen, szerintem kipróbálom majd a médiában
2011. jún. 2. 18:49
14/23 anonim válasza:
samsung galaxy s 2
iphone 4
htc sensation
motorola atrix
ezek a legjobb mobilok és ezek közül a samsungot fogom megvenni
15/23 Zsolttötötötötö válasza:
Az iphone hardveresen nem nagy cucc....túl van értékelve, mert ez divat.....
ennyi.....
16/23 A kérdező kommentje:
s2-n android van?
2011. jún. 2. 23:03
17/23 Zsolttötötötötö válasza:
Sajnos igen.épp ezért nem kéne, mert gyűlölöm az androidot.
ott a bivaly erős hardver de semmi értelmes játék a 100.000 ezer alkalmazás között, néhány kivétellel...mert 2 magos procival doodle jump-val játszak....köszi de inkább nem
18/23 A kérdező kommentje:
Akkor melyik a jó platform?A symbian? vagy windows mobile?Mondjuk én úgy sem játszanék telefonon.
2011. jún. 2. 23:16
19/23 anonim válasza:
android a legjobb bárki bármit mond
20/23 csapacsupa válasza:
^ Ha a játékkínálat ellenére Android-on a Doodle Jump az egyetlen ami eszedbe jut, akkor vagy egyszerű vagy vagy tájékozatlan. Ott van pl. a Backstab, Asphalt 6, Fast&Furious 5, N.O.V.A. 2, The Settlers, Eternal Legacy, Shadow Guardian, Quake3droid, stb... Soroljam még? Nem mintha játszanék telefonon, csak gondoltam felsorolom neked mert hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!