Egy 100 megás t-mobile-os mobilinternet mennyi böngészésre elég?
Figyelt kérdés
arra kéne hogy mondjuk hétköznaponként napi 1 vagy 2 órát netezzek rajta: (facebook,hírportálok,sportoldalak) ilyenek.. letölteni nem akarok vele,egy hónapra nekem elég lenne ez a 100 mega ha ennyit neteznék naponta?2011. jún. 1. 22:31
11/16 anonim válasza:
használj opera minit, brutálisan tömörít, a sok több megányi flash reklámokra szükség meg úgy sincs.
12/16 anonim válasza:
Hát elvileg 100 MB sok mindenre elég lehet, de ez nem szentírás. Nekem kb. 300 MB a havi adatforgalmam, de kb. 95%-ban wifin vagyok, a maradék 5%-ban pedig "szükséges" dolgokra használom a netet, pl. telefonszám megkeresése, e-mailok átnézése stb.
13/16 anonim válasza:
nekem is ilyenemvan csak a vodától
4-5 napra elég csak
(főleg androidon mert folytonszinkronizál meg latitudet birizgál (enyém motorola defy) ugyhogy nemelég semmire
viszont ha lejár a 100 mega...akkormeg lelassitjak a netet 5kb/orára kb...
14/16 anonim válasza:
Hát miért hagyod, hogy szinkronizáljon? Nekem egyrészt le van tiltva a szinkronizálás, másrészt ki van kapcsolva az apn mikor nem használom, harmadrészt csak a böngésző és az email kliens van felengedve alapból a mobilnetre. Ha ésszel használod, elég. Az android alapból azoknak való, akik 10-20 ezret leperkálnak a sokgigás előfizetésre. Akinek kevesebb van, pótolja ki ésszel. 7 hónapig kártyás voltam, mobilnet nélkül, első nap leszívta az új sim kártyát (1000 ft), az elég volt tanulópénznek, utána már nem hagytam neki.
15/16 anonim válasza:
Nekem android van, havi 4e Ft-ot fizetek a telefonelőfizetéssel együtt (ez teljesen lebeszélhető), és tartalmaz 500 MB-ot, így nekem ez elég.
16/16 Zsolttötötötötö válasza:
Tökéletesen elég....nincs túlforgalmazás tehát ha lejárt a 100 mega akkor lelassítják.
nálam múltkor el**ták tehát elig lassítottak rajta :D
hó végén csináltam 3 GB adatforgalmat
bízz bennem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!