Egy 100 megás t-mobile-os mobilinternet mennyi böngészésre elég?
Figyelt kérdés
arra kéne hogy mondjuk hétköznaponként napi 1 vagy 2 órát netezzek rajta: (facebook,hírportálok,sportoldalak) ilyenek.. letölteni nem akarok vele,egy hónapra nekem elég lenne ez a 100 mega ha ennyit neteznék naponta?2011. jún. 1. 22:31
1/16 anonim válasza:
hát ezt úgy nézd, hogy 1 weblap betöltése több, mint 1 mega adatforgalom
2/16 A kérdező kommentje:
1 mega???:O azthittem csak pár kilobyte..:/ még mindig a Defys vagyok am.:D
2011. jún. 1. 22:37
3/16 anonim válasza:
Naaaaa...az már azért elég komoly oldal.
4/16 anonim válasza:
hát pl a gyik főoldala úgy emlékszem 1 mega közelében simán ottvan :)
az a defy-s vagy, aki a t-től rendelte? :P
5/16 anonim válasza:
Szerintem bőven elég. Nekem 50 mega net jár a like díjcsomaghoz, 1.5 hete van meg, 8 megát használtam el, pedig volt benne youtube-ozás is. Itthon úgyis wifivel használom, tehát nincs sok olyan szituáció, amikor kéne.
Kiindulásnak, pl email klienssel fiók frissítése 20 kB, ftp szerver betöltése szintén 20 kB alatt van.
6/16 anonim válasza:
Most néztem, Bladen gyik főoldal 210,1 kB, gyári böngészővel. :)
7/16 anonim válasza:
youtube-ozás bőven 50 megával? hát az is szép...nekem a régi n95-öm írta mindig a bal felső sarokban az adatforgalmat, és egy youtube videó megnézése után 5-10 megánál tartott
8/16 anonim válasza:
Nem tervezek youtube-ozni, de most ebben a 8 megában a vidéki man (:DD) bennevolt, kevesebb mint 2 mega volt.
9/16 anonim válasza:
Használj opera mini-t. Az elég jól tömöríti az oldalakt.
10/16 A kérdező kommentje:
igen t-től rendeltem ma pénteken jön meg:),sztem akk kötök egy 100-asat aztán meglátjuk..:D de az hogy néha órák közbe unatkozom aztán fellépek 1-2 órára arra talán elég lesz..:D itthon van gép hétvégén meg nem nagyon használom a telefont zenehallgatáson meg telefonáláson kivűl másra..:D
2011. jún. 1. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!