Sony ericcson x10 mini pro ban android markethez kérnék segítséget?
Mire vagy kíváncsi??? Am segíthetsz cserébe te is nekem:):). Nekem sima x 10 minim van és a háttérképpel vannak a gondjaim.
Beállítanék egy képet és feldarabolja. Fényképnél is ha körbevágom akkor is pl akit kiteszek csak a fél feje látszik ugy h nincs beállítva alkalmazási felület.
Neked ez h van? Vagy nincs ilyen problémád vele? Engem ez zavar.
Nem tudom te wifivel tudsz e internetezni mert én nem tudtam. Bevittem a t-mobile-ba és ott elvitték szoftverfrissítésre onnantól működik minden. A marketba is már fizetni kell. Több lett a pénzes mint az ingyenes.
Így erre gondolok hogyha nem működik akkor egy szoftverfrissítés nem ártana neki.
Az én problémám az az h a 3 nyomógomból a bal oldaltit megnyomom akk kiirja h háttérkép ...,alk.felületek rendez., ikonok rendezése. Ugye ha beállitunk alk.felületet akkor a képernyőt lehet jobbra húzni az alkalmazások számától függően. Ide jön a háttérkép. Mikor kiválasztok egy képet h azt szeretném háttérnek akkor beállítom és ahány alkalmazás van addig nyújta ki a képet. Tehát nem egyszerű megcsinálni h amikor kioldom a billentyüzetet akkor egybe legyen a kép. Már töröltem az alakalmazásokat de akkor is ezt csinálja. Neked is ilyen? Remélem érted mit akartam kibökni:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!