Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230. Bluetooth?

Nokia 5230. Bluetooth?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha valaki küld a nokia 5230amra bluetoothon(zenét vagy képet,videót)akkor azt én üzenet formában kapom meg,és onnan le kell mentenem.Ezzel képnél nincs is baj, mert ki lehet választani hogy hova akarom menteni,de ha zenét küldenek akkor ha elmentem akkor automatikusan a telefon memóriára menti(nem a memóriakártyára :/ )miért? vagy ha nem lehet megoldani akkor, hogy lehet utána áthelyezni a telefonról a memóriakártyára??
2011. máj. 28. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Leírnám neked a lépéseket, de időközben elhagytam a telefonomat. De a könyvem megvan, ezt onnan másolom: "Ha fájlokat kívánunk másolni, áthelyezni a memóriakártyára, vagy a készülék memóriájába, akkor jelöljük ki a kívánt fájlt, vagy válasszuk az Opciók>szervezés>másolás>áthelyezés lehetőséget, majd válasszunk a rendelkezésre álló lehetőségek közül." ( 52. oldal, Galéria címszó)
2011. máj. 31. 13:08
 12/12 A kérdező kommentje:
kösziii :D
2011. máj. 31. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!