Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230. Bluetooth?

Nokia 5230. Bluetooth?

Figyelt kérdés
Miért van az hogyha valaki küld a nokia 5230amra bluetoothon(zenét vagy képet,videót)akkor azt én üzenet formában kapom meg,és onnan le kell mentenem.Ezzel képnél nincs is baj, mert ki lehet választani hogy hova akarom menteni,de ha zenét küldenek akkor ha elmentem akkor automatikusan a telefon memóriára menti(nem a memóriakártyára :/ )miért? vagy ha nem lehet megoldani akkor, hogy lehet utána áthelyezni a telefonról a memóriakártyára??
2011. máj. 28. 21:32
1 2
 1/12 anonim válasza:
üzenetbeállításoknál át lehet állítani...:)
2011. máj. 28. 21:39
 2/12 A kérdező kommentje:
jujj köszi,és akkor hova teszi amikor küldjük??
2011. máj. 28. 21:42
 3/12 anonim válasza:
ezt hogy érted? (1.vagyok)
2011. máj. 28. 21:56
 4/12 A kérdező kommentje:
küldök pl egy zenét akkor azt hova helyezi? memóriakártya? vagy egyáltalán melyik mappa?
2011. máj. 28. 21:57
 5/12 anonim válasza:
még mindig nem igazán értem de ez lehet hogy az én hibám..>.< úgy érted hogy a másik telefonon ahova küldöd hova menti??
2011. máj. 28. 22:13
 6/12 A kérdező kommentje:

ha nekem küldenek valamit bluetoothon akkor azt hova helyezi(ha kiállítom h üzenetet küldjön akkor)?pl ha egy képet vagy egy zenét küldeneke nekem!?

ja és hol lehet kiállitani h ne küldjön üzenetet?

2011. máj. 28. 22:23
 7/12 anonim válasza:
ha jól tudom azt nem lehet beállítani h ne üzenetben kapd, de azt igen, hogy melyik mappába rakja mentés után...:)
2011. máj. 28. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Menűbe ki lehet választani, hogy a küldeményeket a mem-re küldje. Csak be kell jelölni. Vagy ha nem találod, akkor PC-vel megnyitni mind a két memóriát, és egyszerűen egérrel áthúzni
2011. máj. 28. 23:02
 9/12 anonim ***** válasza:
üzibe kapod mindenképp, majd onnan mented el valahova (music könyvtár) és akkor már kitörölheted az üzikből, mivel akkor gyakorlatilag már 2x van meg a zeneszám... egyik az üzikbe másik a music mappába. manuélisan töröld ki mentés után, mert sok helyet vesz el.
2011. máj. 29. 14:59
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm,amúgy a menübe helyileg hol?leirnátok a lépéseket hogy hogy találok oda? :D köszi
2011. máj. 30. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!