Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericson xperia x8 megéri?...

Sony Ericson xperia x8 megéri? /többi lent/

Figyelt kérdés
Szóval akkor kezdem.. :) Szeretnék gyűjteni a sony eriscon xperia x8-ra,csak nem tudom,hogy addigra mire megtudom venni nem fog réginek számítani.Esetleg lesz-e még a boltokban. Kb. júliusra várható ,hogy meglesz a pénz,mert akkor lesz a névnapom is. Szerintetek? Már nézegettem a neten és kb. 40 ezer ft,jól látom,vagy tévedésben vagyok? :D Minden álmom ez a telefon. Léccives segítsetek a véleményetekkel.
2011. máj. 28. 15:04
 1/9 A kérdező kommentje:
...vagy esetleg novemberig is várhatok rá? Akkor lesz a szülinapom és több pénzt kapok,és nyáron meg költhetem minden másra pl.:ruha.
2011. máj. 28. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
már 35000-ért is meglehet kapni, lehetnek vele kisebb problémák, de az árát mindenképp megéri, ha novemberig vársz vele akkor már semmi kép ne ilyet vegyél.
2011. máj. 28. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
már most réginek számít, mivel max 2.1-es android van rá. nemhinném, hogy sokáig lesz már a boltokban
2011. máj. 28. 16:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem... :/ Köszi. Akkor max veszek egy olcsóbb érintőset,ami nem annyira gagyi(már ha van ilyen) és a többiből meg mást is tudok venni.
2011. máj. 28. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:
inkább vegyél ennyiért...amik 30 alatt vannak érintősek, azok csak kifognak készíteni
2011. máj. 28. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
én is ilyet akartam, de megtudom venni 30-értaz x10-et, de nem mondom miért :) jó lesz akkoris csak olcsobb
2011. máj. 28. 18:07
 7/9 A kérdező kommentje:

A kis mázlista. .D Én meg itt maradok jó teló nélkül. :(

HELP ME milyen telefont vegyek olcsón ami érintős és olcsó és nem GAGYI??!

ÜDV:13.L

2011. máj. 28. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe inkább egy Motorola Mileston-ra gyűjtenék.
2011. máj. 28. 19:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Huawei U8500

30k-ba kerül és rohadt sokat tud az árához képest. A kijelzője is kapacitív, ami nagyon jó kezelhetőséget tesz lehetővé. Ennyi pénzért csak sokkal rosszabbat kapnál más márkából.

2011. máj. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!