Egy iPhone 4-em van és állandóan ezt az üzenetet írja ki: "Ez a kiegészítő nincs ehhez az iPhone készülékhez optimalizálva" Próbálkoztam már az újratelepítéssel is, de nem használt semmit!? Aki tud az légyszi segítsen! <3
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 21:27
1/5 anonim válasza:
az a szív vagy mi a tököm minek oda?
van hozzá kiegészítő csatlakoztatva? nyomj neki 1 full restore-t ha nincs
2/5 anonim válasza:
nekem ezt akkor szokta kiírni ha kihangósítóba teszem bele. ha magától írja csak ki akkor tényleg próbálj meg egy restoret. ha így se jó akkor vidd be garanciális szervizbe
3/5 anonim válasza:
ez csak a legújabb szoftverrel van, de ugyanugy szól az ipigem , pedig ugyanezt irja ki. nyomj neki egy dismiss-t azt cső semmi különös.
4/5 anonim válasza:
előző vagyok csak elég értelmetlenül irtam le. szóval mikor berakom ipigbe, kiirja h nem támogatott, de ugyanugy tölt meg nyomja a muzsikát ugyhogy ez valami szoftveres hülyeség. majd javitják bár ennyi baj legyen
5/5 zoltan20000 válasza:
Nekem Iphone 3gs-em van 4.3.3 OS-al és ugyan ezt az üzenetet írja ki FOLYTON! Érdekelne hogy lehetne ezt megoldani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!