GPS-es kiegészítő esetén kell fizetni a használatáért? Igénybevesz valami fizetős hálózatot, pl. gprs, wap, vagy ilyesmi?
A GPS koordinátákat közvetlenül a műholdakról kapod.
Te csak "veszed" őket, ezért senki sem tud róla. Ezért nem fizetős.
Ha elkódolnák (mint kezdetben) akkor kellene csak fizetned. (még akkor is kétséges)
Milyen navigációs programot használsz? Telefonokon többnyire ki lehet iktatni a GPS beállításoknál a csatlakozást és akkor sem a pozicionáláshoz nem fog csatlakozni (a-gps) sem pedig térképletöltéshez.
Én ritkán használom a telefonom GPS vevőjét, de Magyarország térképet letöltöttem a kártyára és kikapcsoltam minden csatlakozást.
Vigyázz! sok telefonban FAKE a GPS!
Mert nem GPS műholdakat használ, hanem a mobil adótornyokat, ami után fizetned kell adatforgalmi díjat.
A fogyasztó megtévesztésére szolgál a gps állnév!
12:12-es! Pffffffffffffff! :D:D:D
Az az "A-GPS" de ez nem mókusvakítás, hanem a GPS kiegészítő funkciója. Azért csekkolja a hálózatot, hogy gyorsabban találjon műholdat, de ettől még nem FAKE a GPS. :D
"Azért csekkolja a hálózatot, hogy gyorsabban találjon műholdat"
pffffff....
/facepalm
tudod te egyáltalán mi az a GPS?
segítek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!