Nokia C7 vagy N8? S indokoljátok is kérlek!
Köszönöm a gyors és sok választ! Tényleg és főleg aki bővebben írt!
Ha az Android és a Symbian között kell választanom én Symbianra megyek mert ami nekem kell igazán plusz egy telefonhoz azt megtalálom ezzel az oprendszerel utána meg nem szoktam bővíteni témák stb. téren már.
Annyira nem vok kocka akkor :P
De mivel a SPB Mobile Shell rámegy az meg nekem bőven elég ha alakítani akarom a könnyebb elérhetőség céljából az ikonokat.
Kérdés akinek van n8 c7 melyik a gyorsabb?
Vagy az N8 milyen gyors? (pl.: n97mini-hez képest)
Kimaradt:
A fényképező gép okés ,hogy a legjobb a symbian telefonoknál.
De kamera téren jobb mint a c7?
olyan szinten csontugyanaz a hardverük, hogy szerintem az alap nyák is egyforma. úgyhogy egy deka különbség nincs köztük sebességben. de a kamera és főleg az anyagminőség miatt azt mondtom, hogy N8.
viszont én még mindig nem ajánlom egyik megvételét sem, ha nem muszáj.
Értem ,hogy többen minek nem ajánlják de nekem megfelel a célnak a symbian :)
Ha symbianból tudtok jobbat akkor várok javaslatot indokkal.
THX
ez nagyon összetett dolog. nem jelenthető ki h ez és ez a rendszer jobb. Az android modernebb. nézz egy videót a Samsung galaxy s2-ről. ez most a csúcs android készülék.
majd nézd meg az n8-at. neked kell dönteni mi a fontos, de ha leirod h mi számit igazán akkor tudok segiteni hogy melyik rendszer illik hozzád jobban. van tapasztalatom ugyanis n8 és se x10 is volt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!