Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem bírja ki 2 napnál...

Miért nem bírja ki 2 napnál tovább a SE XPERIA X10 mini pro?

Figyelt kérdés
ma 7kor húztam le töltőről és már 50 %on van.....
2011. máj. 25. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

megy valami.

wifi, gps vagy mindkettő.

2011. máj. 25. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
mert smartphone
2011. máj. 25. 18:13
 3/12 anonim válasza:
szerintem a 3g-t kéne kikapcsolnod. ha nálam bekapcsolva marad a 3g 1 nap alatt lemerül, de ha csak 2g-re teszem és csak néha 3g akk 3 napot is lazán kibir
2011. máj. 25. 18:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Az okostelefonok mind keveset bírnak, főleg a nagy kijelzősök, rengeteget fogyaszt. A Bladem iGO-val, max fényerőn kb 2 órát bír. Autóstöltővel majdnem szinten lehet tartani, de így is többet fogyaszt, mint amennyit az 500 mA-s töltő ad.

Amúgy egy romcsere sokat segíthet, Japanese Jellyfish-sel 1 napot bírt átlagban, Swedish Springgel 3 napot. Pedig ugyanúgy használom.

2011. máj. 25. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert igen, smartphone, meg a TimeScape mindig tölti le a Közösségi oldalakról a értesítést vagy üziket és ez is nagyon sokat "fogyaszt :)"
2011. máj. 25. 18:28
 6/12 anonim ***** válasza:
tedd át wcdma-ról csak gsm-re mikor nem netezel
2011. máj. 25. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
csak a mini pro-nak hangyaszar méretű a kijelzője, úgyhogy elvileg kéne bírnia
2011. máj. 25. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
aha a timescape? egy közösségi oldalon se vagyok fent, mindig kikapcsolok minden szart a telefonon, futó alkalmazásokban is csomó felesleges van, akkor még is miért merül le egy nap alatt? Azért mert ezek a telefonok ilyenek, ez van el kell fogadni.
2011. máj. 25. 20:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Igen a 3g az be van kapcsolva de nem találom hogy hol kell kikapcsolni vagy lejjebb venni. Wifi meg ilyesmik azok nem mennek, meg nem is netezek rajta meg semmi gps.... azt hallottam hogy kell max vagy 10 töltés hogy helyreálljon de jobb lesz
2011. máj. 26. 12:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, nem fog helyreállni.
2011. máj. 26. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!