Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehetek előfizetéses, és...

Hogy lehetek előfizetéses, és hogy működik?

Figyelt kérdés
Telenoros a telefonom, és kártyafeltöltős. A barátommal szeretnék ingyen beszélni családi csomaggal (ő Vodafonos) úgy, hogy havonta a legkevesebbet kelljen fizetni az előfizetésért. Úgy gondoltam, h. pl. 1700-at fizetek havonta, és vele korlátlanul beszélek, de mással persze max 1700 Ft-ot. Viszont jó lenne hűségnyilatkozat, mert ha jól tudom, akkor két évente lehet olcsón lecserélni a telefont. Megnéztem a tarifákat, találtam is egy ilyet: 1750 Ft havidíj, 50 lebeszélhető perc, 0 SMS, 0 hónap tarifahűség. Arra lennék kíváncsi, hogy ez mit takar? Az 50 lebeszélhető perc az azt jelenti, hogy az kerül 1750 Ft-ba, a többi perc az pedig azon felül van, és az sms is az 1750 Ftra jön rá? De akivel családi csomagban szeretnék lenni, azzal akármennyit beszélhetek ingyen? Köszi a válaszokat!
2011. máj. 24. 20:22
 1/5 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy érvényes a 2 évente telefonváltás annál a csomagnál?
2011. máj. 24. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha lejár a hűségidő de te meghosszabbítod akkor általában kedvezményesen tudsz telefont venni. Ez minden előfizetéses díjcsomagra vonatkozik.

Amit meg leírtál abban az 50 lebeszélhető perc az gondolom az 1750 ft-on felül van. Az ilyen családi csomagokat meg külön szokták megrendelni a meglévő díjcsomaghoz.

Mondjuk úgy egy kicsit könnyebb lenne, ha belinkelnéd melyik csomagról van szó. Vagy legalább a nevét megmondanád.

2011. máj. 24. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ha jól behozza, akkor az 1.

tehát én veszek egy előfizetéses vodafonos kártyát, és még mellé rendelem a családi csomagot?

2011. máj. 24. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen. Vagyis mégsem. Gondolom ez a Családi opció lenne a kiszemelt. Ott a feltételek között meg ez áll:

A kedvezményben részt vevők közül legalább kettőnek Smart, Plus vagy Plus Surf tarifával kell rendelkeznie, egy számlán. Ők a belső tagok, akik havidíjkedvezmény kapnak Plus vagy Plus Surf tarifájukból.

Lehet én értem rosszul de ez itt azt jelentené, két tagnak mindenképpen a fent említett tarifacsomagban kell lennie.

Szóval amit te szeretnél csomagot nem lehet megrendelni hozzá ezt a családi opciót.

2011. máj. 24. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Írd le részletesebben, hogy mit szeretnél. Ne ragaszkodj egyetlen szolgáltatóhoz, ha nem köt hűségidő hozzájuk. Manapság már elég gyorsan, lazán lehet szolgáltatót váltani, telefonszám megtartásával. Keresd meg azt ami a legolcsóbban tudja azt ami neked kell.
2011. máj. 25. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!