Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik az előfizetéses...

Hogyan működik az előfizetéses telefon?

Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy pl befizetünk 1000ft.ot azt lebeszélhetjük de ha 1000 Ft-nél többet beszélünk akor az 1000 forintonkívül be kell még fizetni amennyit lebeszéltünk?Vagy hogy?És meik éri meg jobban a kártyás vagy az előfizetéses?Jah és még annyi hogy van most egy kártyás mobilom hogyan lehet előfizetéses ha veszünk egy új telefont ahoz a régit nem kel lemondani vagy v mi?
2009. máj. 5. 18:18
 1/5 anonim válasza:
attól függ melyik csomagot választod.
2009. máj. 5. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Előfizetéses telefonnál utólag kapod meg a számlát mint a vezetékesnél. Tehát hónap végén kiküldik, hogy mannyit beszéltél abban a hónapban és mennyit kell befizetned.

A váltás szolgáltatótól és csomagtól függ.

2009. máj. 5. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi...8)
2009. máj. 5. 18:56
 4/5 anonim válasza:
a simkártyát mindenképpen kicserélik. de ha most feltöltőkártyásod van azt nem kell lemondani ha már nincs rajta pénz mehet a kukába. a Tmobilnál visziont van olyan hogy ha telefont is szeretnél vásárolni (én pl az 50.000-res telót 19.000-ért vettem) olcsóbban veheted meg . csak akkor alá kell írni egy nemtom hány hónapos hűségnyilatkozatot. de ugyanennél a szolgálatónál vagy mix csomag(azt hiszem ez a neve) és az olyan hogy az előfizetés X forint amit teljesen lebeszélhetsz és ha lebeszélted akkor szól, hogy lebeszélted és ezentúl úgy megy tovább mint a feltöltőkártyás. hónap végén pedig kapod a számlát az X forintról mert azt nem meg lépheted át :D nem reklámozni akartam csak nekem is ez van mert én képes lenék amúgy meg százezres számlát csinálni :D
2009. máj. 5. 19:06
 5/5 anonim válasza:
Ugy ,hogy nem kell elmenni a postára hanem számlánküldik az összeget .
2009. máj. 5. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!