LG GS290-ről vélemények?
Figyelt kérdés
Meddig bírja? Ki mire használja?2011. máj. 23. 21:11
1/5 anonim válasza:
Én szeretem,karácsonyra kaptam.Rajta van a fólia egyszer csúszott a földön kb 2,5 métert,de csak 2 karcolás van rajta.Én képeket csinálok vele a legtöbbet,és zenét hallgatok.Nekem tetszik!És nem is olyan drága,de nagyon sokan sz*rnak tartják az LG-t de nekem bejön! ;)
2/5 anonim válasza:
Szintén karácsonyra kaptam.
Nincs vele bajom. Zene jó. Árát megéri.
3/5 dropdeadgirl válasza:
Szintén karácsonyra kaptam :D nagyon okos telefon szerintem ...szép képeket csinál,hangos ,jó minőségű zene, csak egy bajom van vele, hogy a 2 GB-os memóriakártya miatt kicsit bekattant és a képek amik rajta voltak azokat roncsolta elég magas szinten,de lehet hogy ez csak nálam probléma.
Meddig bírja???hááát ha fullig feltöltöd akkor elég sokáig bírja folyamatos zenehallgatás mellett is viszont ha nem töltöd fel teljesen akkor nagyon kevés idő és lemerül.
4/5 reflmix válasza:
Nekem is van de én kicsit megbántam hogy vettem . Csak a hangos zene miatt jo :)
5/5 anonim válasza:
Én zenehallgatásra és telefonálásra használom.Ha egyfolytában telefonálsz 5 és fél órát kibír.Szerintem elég jó telefon.Csak kicsit lassú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!