1/9 anonim válasza:
Szerintem a külseje nem szép!
De amúgy jó telefon!
2/9 anonim válasza:
Nem jó, de olcsó. De ha nincs pénzed jobbra, vagy számít, hogy ilyen színes trendi izé legyen, akkor nyugodtan :)
3/9 anonim válasza:
Nekem ilyen van, 15 ezret megért.
Annyit tud amennyit írnak róla, ennyiért nem kell sokat várni de annyit mondok róla, hog GPS, WIFI nincs de viszont a kijelző szép, hangminőség a gyári fülessel is nagyon jó, a kamerája nagyon rossz képet csinál szvsz.
4/9 anonim válasza:
Tesóm ilyet vett..hát nagyon rossz képet csinál..és külsőre is csúnya..egy idő után ütni kell szinte a képernyőt hogy érintkezzen..pedig csak két hónapja van meg..elég rossz telefon..de hát 15000 Ft..árából látszik hogy túl sokat nem várhatunk tőle..
5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. dec. 21. 10:07
6/9 perettyó válasza:
Ha vigyázól rá és nem karastolod akkor az ütögetős hiba nem jön elő,Ár-érték arányban nagyon jó telefon mert hasonló árban a gagyi samsungok vannak meg olyan nokiák amikben vga kamera van meg úgy néznek ki mintha 6-7 évessek lennének tehát türhető én nem vennék(befütödtem 1-2 lg mobillal)
8/9 anonim válasza:
nekem fél éve van meg és ha lenne rajta wifi, ezt használnám még nagyon sokáig. ha sok képet csinálz vele belassul a képkezelője, egyépként átlagos gyorsaságú. Nekem tetszik a külseje is, ahangzása nagyon jó, a fényképe hmm...tényleg nem a legjobb de alapvető dolgokat megcsinálja, nem olyan rosz az, mint amilyennek mondják! nagyon jó a testreszabhatósága, betűtipust, menüstílust, menüszínt válthatsz, 3 féle háttered lehet (gyorshívós, a lives,meg a widget). Nekem teljesen kielégíti az elvárásaimat, egy dolog hiányzik róla: a wifi. Más tényleg nem. Ezért váltok most ZTE Blade-re, a wifi miatt. De a telefon marad napi használtban, a blade meg "hobbira". Ha nem akarsz költeni egy jó telefonra,vedd meg, mert megéri! Fél éve használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!