elérhető az, csak lassabban. ha nem gond az, hogy plusz pár hét a frissítés, akkor nyugodtan veheted a t-mobile-osat.
2011. máj. 22. 21:08
2/11 anonim válasza:
gsm line-nál
bolti garit és csak töltőt kapsz hozzá. de így is jobban megéri, minthogy sokkal több pénzért kapj hozzá egy ratyi fülest meg egy 200 ft-os usb kábelt
2011. máj. 22. 21:41
3/11 bp1985 válasza:
gsmline-ról egy kicsit. Voltam bent. Behozzák külföldről a telefonokat, ők rábuherálják a magyar nyelvet. Garancialevelet ott kiszedik, és kidobják belőle. Adnak rá ilyen kamu bolti garanciát, ami csak hozzájuk jó. A töltőt kinyitják, a telefont nem új, mivel már ők bekapcsolják, és módosítják. Én úgy vagyok vele, hogy az a +10 ezer megéri nekem a hivatalos garanciát, amivel bárhova bemegyek. A gsm line lenne az utolsó, ahol telefont vennék. Mire megveszed a gyári tartozékokat hozzá, drágábban jössz ki. (füles, adatkábel).
2011. máj. 22. 23:01
4/11 blex válasza:
aki egy wp7-es telefonra magyar nyelvet rak, annak őszintén gratulálok...
egyébként én a gsmline-tól egy pár éve vásároltam, akkor még nem volt ilyen csökkentett csomag. az alapján ajánlhatnám őket. azt, hogy újabban mi van, nem tudom.
2011. máj. 22. 23:40
5/11 anonim válasza:
kezdjük ott, hogy aki ilyen telót vesz, annak van otthon normális fülese és az életben nem fogja használni a gyárit. usb kábele is feltételezem, hogy van otthon. a gyári gariról annyit, hogy ott is simán átküldik sokszor az embert a palánkon, úgyhogy szinte semmivel nem jobb, mint a bolti. amúgy +pár ezer ft-ért kérheted hozzá a többi tartozékot is, ha emiatt fájna a szíved.
2011. máj. 23. 08:13
6/11 anonim válasza:
amúgy ez a 68%-os válaszadó már kezd rohadtul az idegeimre menni (nemcsak az enyémre) ha ide is az írt, aki mindehol a Blade-et fikázza.
2011. máj. 23. 08:17
7/11 bp1985 válasza:
.asdfvb. válasza:
Ez egy oldal. Senki nem kényszerít rá, hogy idegyere, és elolvasd. Itt mindenki leírja a véleményét. Nekem is van itt olyan, akivel nem értek egyet, de ennyi. Nem kezdek el itt recsegni. Ha nem tetszik, told arrébb a bringádat. Amúgy meg miért is kéne mindenkinek otthon füles raktárral rendelkeznie?
2011. máj. 23. 09:22
8/11 bp1985 válasza:
hogy van otthon. a gyári gariról annyit, hogy ott is simán átküldik sokszor az embert a palánkon
Tudod, a gyári gari nem fél év, hanem 2, illetve nem 1 helyre viheted. De vedd csak náluk, ha ennyire dicséred őket, senki nem tiltja meg. Igen, képzeld, én írom le a blade-ról is a véleményemet. Arról nem tehetek, hogy ugyanolyan divattelefon, mint az s5230-ad.
2011. máj. 23. 09:24
9/11 anonim válasza:
aki ekkora értékű telefont vesz gondolom van annyi igénye, hogy nem a dobozhangú gyári fülessel hallgatja. és legutóbb mikor vettem a gsm line-nál még 1 év volt rá. amúgy nem a blade a divat és tömegtelefon, hanem az x8. mert a szűk látókörűek inkább azt veszik csak azért, mert távan írva, hogy sanyi erika.
2011. máj. 23. 09:34
10/11 bp1985 válasza:
x8 is tömegtelefon, nem vitatom. Viszont a blade is, a corby is, meg az s5230 is az. Pl amikor megvettem a htc-met, nekem nem volt fülesem, és a gyárinak egyáltalán nincs dobozhangja, nem tudom honnan veszed ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!