Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell LG GS290-re játékot...

Hogy kell LG GS290-re játékot rakni?

Figyelt kérdés
Valaki pls mondja már el. Ha felrakom a játékot akkor letölteni akar valamit, de én nem akarom h bármit is letöltsön nekem (nyilván +pénzért). A játék rar-ban van tömörítve a pc-men, hogy rakjam a telefonra úgy, hogy ne akarjon nekem letölteni semmit csak simán telepítse bármiféle +költés nélkül?
2011. máj. 20. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
És te rar fájlba raktad fel a játékot?Elöbb bontsd ki és ami fájlt kibontott azt rakd fel a telefonra.
2011. máj. 21. 00:18
 2/7 A kérdező kommentje:
kibontva nem engedi másolni, és ellentétben a (régi) sony ericsson(ommal) itt nem 1 darab file van kibontva amit csak rákéne másolni hanem vagy 8 db file, közte hang file, kép file stb.
2011. máj. 22. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
És úgy probáltad hogy csinálsz egy mappát amibe bele teszed az összeset és úgy rakodrá?
2011. máj. 22. 22:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgysem engedi, csak tömörítve.

Tömörítve rá is megy és fel is ismeri a telefon a játékot, csak valamiért a telepítése előtt leakar tölteni valamit.

2011. máj. 23. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor mi itt a kérdés??Kell hozzá az a program másképp nem megy...Esetleg azt megteheted hogy rá Google-zol a programra és ott kiirja hogy igyen le lehet-e szedni vagy nem...
2011. máj. 23. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan engedd letölteni nem számolnak fel érte összeget(legalábbis nálam nem tették meg-telenoros vagyok),nekem is ilyen van
2011. jún. 20. 16:03
 7/7 stampiKaa válasza:
Úgy kell hogy letöltesz egy jar filét pl:motoGP9.jar és az felrakod games mappába uinst-hoz és ott telóban belépsz a sajátmappába és ott egyebek és felrakod ennyi:P
2012. jan. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!