Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket lenne érdemes megvenni?

Melyiket lenne érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Nokia C5-03 vagy Sony Ericsson x8

A Nokia a media markt-ba, a SE-t a T-nél venném.

Nem tok dönteni =S

(Érvek - ellenérvek jöhetnek)

2011. máj. 20. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nokiát vedd szerintem 1 a media marktba függetlenként veheted és aklkor bármilyen kártyát beletehetsz meg szerintem a sony ericssonnál megbízhatóbb
2011. máj. 20. 22:03
 2/4 anonim válasza:
Nokiaa.<3
2011. máj. 20. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Symbianos a nokia már csak ezért se venném meg. Az x8 meg mindenbe jó szerintem mert azzal a 3.2 megapixeles kamerával is jó képet csinál, multitouch viszont hiányzik. De az android miatt jobban megéri. Több dolgot tudnál egy androidos telefonnal csinálni mint azzal a nokiával. Szerintem az X8-at vedd. Olcsó és Teljesen megéri.
2011. máj. 21. 09:19
 4/4 anonim válasza:
én is pont pont ezek között válogatok :$ nokiám van 2éves és még viszonylag rendben van barátnőmnek sony ericssonja van és már mindent kellett vele csinálni szerintem inkább nokiát veszek (:
2011. jún. 7. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!