ZTE Blade, vélemények?
Az asphalt 5 és nagyobb játékok biztos, hogy nem fognak rajta hasítani, még a 2.2-vel sem.
Az angry birds az még a határeset, de a későbbiekben a bonyolultabb és nehezebb pályákon lesznek vele gondok.
szerintem szar. az elsőt kapásból vittem vissza, mert töltés után nem kapcsolt be. kaptam másikat.
akkor annak lefagyott állandóan a képernyője és bontotta a hívásokat random időközönként. visszavittem, kicserélték a sim-kártyát.
akkor a párom kipróbálta rajta minden új szoftvet, de akkor meg állandóan kikapcsolt ha úgy gondolta.
megint szervíz, mondtam hogy akkor b@sszaák meg. erre nem, újraszoftverelték meg nem észlelték a hbiát, visszaadták. hazajöttem, telefontáltam, 25 perces hívás alatt 2x bontott. most beküldtem a páromat, hogy vagy vehetünk másik telót vagy fogyasztóvédelem és minden szerződést bontunk. havi 5000-es előfizum van egy nem működő telefonnal(telenor).
tmobilnál van egy doboz, amibe dobálják a visszavitt szarokat és adják a másikat.
amúgy bumszli, a gombok nehezen nyomkodhatóak. nekem nem jött be.
".asdfvb. válasza:
akkor te ilyen szerencsétlenül jártál. a szervízbe mégse blade-eket hoznak, hanem se x8-at, meg s5230-at, kp 502-t :)"
Te szervízben dolgozol?
Én igen, nem is kicsiben. De hozzánk nem nagyon hoznak x8-at javításra, ha hoznak is azt is leginkább azért, hogy megcsináljuk rajta a rootolást, felrakjunk rá custom romot stb.
Sokszor előfordul, hogy amiatt hoznak hozzánk x8-at, de bármi mást is, mert a tulaj valamit elállított és nem ment rajta ez-az.
Nem is emlékszem mikor hoztak hozzánk x8-at a telefon hibája miatt.
A másik kettő viszont annál gyakrabban megfordul nálunk a készülék hibája miatt.
Ja és persze hoztak egy csomó x8-at, miután otthon elszabták a rootolást, custom rom telepítést stb.
Pár napja valaki pl. a custom rom telepítésénél recovery-ben formázta a system-et is pedig a saját bevallása szerint azon a honlapon, asszem se-portál, nem is írták, hogy azt is csinálni kell. De ha már ott volt a recovery menüben az is, akkor miért ne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!