Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade, vélemények?

ZTE Blade, vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható, nem romlik-e el pár hónap után, akksija mennyit bír, kamera, alkalmazások futtatása stb. Minden jöhet. :)
2011. máj. 20. 21:14
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
az Angry Birds az jól fut rajta:)
2011. máj. 21. 10:24
 12/21 hurikan23 ***** válasza:
100%

Az asphalt 5 és nagyobb játékok biztos, hogy nem fognak rajta hasítani, még a 2.2-vel sem.

Az angry birds az még a határeset, de a későbbiekben a bonyolultabb és nehezebb pályákon lesznek vele gondok.

2011. máj. 22. 23:35
 13/21 anonim ***** válasza:
23%
jajj gyerekek a pixelhiba már rég nem aktuális
2011. máj. 23. 08:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Hurikan 23, egy jo ROMmal lehet hogy futna akadás mentesen?
2011. máj. 23. 16:27
 15/21 anonim válasza:
100%

szerintem szar. az elsőt kapásból vittem vissza, mert töltés után nem kapcsolt be. kaptam másikat.

akkor annak lefagyott állandóan a képernyője és bontotta a hívásokat random időközönként. visszavittem, kicserélték a sim-kártyát.

akkor a párom kipróbálta rajta minden új szoftvet, de akkor meg állandóan kikapcsolt ha úgy gondolta.

megint szervíz, mondtam hogy akkor b@sszaák meg. erre nem, újraszoftverelték meg nem észlelték a hbiát, visszaadták. hazajöttem, telefontáltam, 25 perces hívás alatt 2x bontott. most beküldtem a páromat, hogy vagy vehetünk másik telót vagy fogyasztóvédelem és minden szerződést bontunk. havi 5000-es előfizum van egy nem működő telefonnal(telenor).

tmobilnál van egy doboz, amibe dobálják a visszavitt szarokat és adják a másikat.

amúgy bumszli, a gombok nehezen nyomkodhatóak. nekem nem jött be.

2011. jún. 4. 16:04
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
akkor te ilyen szerencsétlenül jártál. a szervízbe mégse blade-eket hoznak, hanem se x8-at, meg s5230-at, kp 502-t :)
2011. jún. 4. 16:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Kamerája milyen? Ha valaki tud feltölteni videokat, képeket hogy milyen minőségű azt megköszönném. :)
2011. jún. 7. 19:09
 18/21 anonim ***** válasza:
mobilarena.hu
2011. jún. 7. 19:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

".asdfvb. válasza:

akkor te ilyen szerencsétlenül jártál. a szervízbe mégse blade-eket hoznak, hanem se x8-at, meg s5230-at, kp 502-t :)"

Te szervízben dolgozol?

Én igen, nem is kicsiben. De hozzánk nem nagyon hoznak x8-at javításra, ha hoznak is azt is leginkább azért, hogy megcsináljuk rajta a rootolást, felrakjunk rá custom romot stb.

Sokszor előfordul, hogy amiatt hoznak hozzánk x8-at, de bármi mást is, mert a tulaj valamit elállított és nem ment rajta ez-az.

Nem is emlékszem mikor hoztak hozzánk x8-at a telefon hibája miatt.

A másik kettő viszont annál gyakrabban megfordul nálunk a készülék hibája miatt.

2011. jún. 8. 00:05
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja és persze hoztak egy csomó x8-at, miután otthon elszabták a rootolást, custom rom telepítést stb.

Pár napja valaki pl. a custom rom telepítésénél recovery-ben formázta a system-et is pedig a saját bevallása szerint azon a honlapon, asszem se-portál, nem is írták, hogy azt is csinálni kell. De ha már ott volt a recovery menüben az is, akkor miért ne...

2011. jún. 8. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!