Miért nem tudok fellépni 0. facebook.com-ra? Több lent!
Figyelt kérdés
eírom hogy 0.facebook.com és nem hozza be....
már próbáltam hogy a facebook-on a telefonos izét is de mikor megjött az sms akkor sem lehetett.... meg már a +NETSTAR -ot is próbáltam....
miért nem tudom mégis??
köszii előree is :))
2011. máj. 19. 17:23
1/4 anonim válasza:
Mer ne fészbúkozzá' a telefonodon.
2/4 A kérdező kommentje:
és neked az mért baj ha én facebokozni akarok?? --"
2011. máj. 20. 14:47
3/4 anonim válasza:
Nem baj, csak már unalmas az a millió "mér nem megy a fészbúkom" kérdés. A másik a tehetetlenség, ami zavar. Honnan a bús p hagyjuk szopjam ki, hogy neked milyen telefonod van, milyen szolgáltatónál vagy???? Még egy normális kérdést se tudsz megfogalmazni, akkor mit akarsz a fészbúkon?!
4/4 A kérdező kommentje:
Akk ha így jobb életem akk samsung corby-m van és t-mobile-s vagyok...
ha meg unod az ilyen kérdéseket akk ne nézd/olvasd őket és ne írj mert nem vok arra kíváncsi h mi zavar téged...nem vok az anyáád...
2011. máj. 20. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!